Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a gyereketeknek,...

Megengednétek a gyereketeknek, hogy hozzátok költöztesse a párját, és oda vállaljanak gyereket?

Figyelt kérdés
25 év feletti, amúgy dolgozó gyereketeknek, ha az ingatlanárak miatt kanyarban sem lenne a saját lakás lehetősége nekik, csak az albérlet.

2023. máj. 28. 11:58
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha nagy a ház és alapból jól kijövünk, működhet a dolog. Előre meg kell beszélni a szabályokat , feltételeket mindkét részről.
2023. máj. 28. 12:19
 12/40 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Kicsi házban lakok, nem férnénk el ennyien.

Nem akarok egy kisbabával élni, hallgatni a sírást,napi szinten foglalkozni vele.

Nem akarok alkalmazkodni a gyerek párjához.

Nem akarom a gyerek párját etetni, mosni rá, stb. Nem ezért dolgozok.

Ha a gyerek párja "apjoknak" képzeli magát, húzzam már meg magam a saját házamban.

Zavarnák a háziállataimat is. Ők se akarnak alkalmazkodni +3 emberhez. A kisgyerek pedig tuti plüssállatnak kezelné őket, vagy allergias lenne, és jönne a vita hogy tegyem ki a macskáimat.

A sajat házamból. Aham.. Hogyne..

2023. máj. 28. 12:28
 13/40 anonim ***** válasza:
72%
Nem! Mindenkinek az a legjobb, ha saját ingatlanban él!
2023. máj. 28. 12:33
 14/40 anonim ***** válasza:
91%
Ha lenne lehetőség két külön lakrész kialakítására vagy eleve ilyen lenne (tehát két fürdő, két konyha), akkor igen, a gyerek körül is segítenék emberi mértékben. De pl a jelenlegi kétszobás lakásba biztosan nem.
2023. máj. 28. 12:44
 15/40 anonim ***** válasza:
73%
Én megengedném. Viszont lenne házirend,hogy ki mikor mos,mikor használja a konyhát,stb... külön kasszán lennénk,mindenki maga oldja meg az anyagi dolgait. A rezsibe kerném a felét,de albi díjat nem.
2023. máj. 28. 12:47
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Max. ha egy teljesen önálló lakrész kialakítható. Saját konyhával, fürdővel és nem folyunk be folyamatosan egymás életébe.
2023. máj. 28. 13:03
 17/40 anonim ***** válasza:
91%

16 vagyok

És még hozzá annyit, hogy a szabályok le vannak fektetve. A nagyszülők nem bármikor előrángatható ingyen bébi szitterek és nem náluk rajcsúrozik eggésznap a gyerek.

2023. máj. 28. 13:04
 18/40 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom mi ez a saját lakás mánia Magyarországon. Nálunk külföldön a legtöbb ember bérlő.
2023. máj. 28. 13:05
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
Ha van saját önálló keresetük, kialakítható külön lakrész, saját főzési, tisztálkodási lehetőséggel akkor minden további nélkül.
2023. máj. 28. 13:35
 20/40 anonim ***** válasza:
87%
Én imádom a fiamat, de nem engedném. Jobban mondva csak akkor ha odajutnának, hogy hajléktalanok lennének, vagy iszonyú bagy lenne az elkeseredés. Mint írtam imádom, de nekem is megvan a magam élete már. Végre nem kell pelenkák között élnem, végre nem kell csak a gyerekért élni ( pedig az életemet is odaadnám neki) Nem vagyok könnyű eset, vannak dolgaim amikkel esetleg kiborítthatjuk a fiatalokat, ahogy a fiataloknak is vannak dolgaik amiktől mi mennénk falra. Mondok példákat. Mi a férjemmel későn fekvők, későn kelők vagyunk. Van amikor hajnalban fogjuk magunkat sütünk, főzünk, vagy csak elmegyünk kocsikázni csak úgy. Én szeretek munka után pólóban, kis elnyúlt melegítőben, sortban mászkálni. Viszont ha van más is otthon akkor adunk magunkra. Fiamnak, és menyemnek is vannak dolgaik amik nem zavarnak, mert nem élnek velünk. Pl: Ők korán fekvú, korán kelők. ( már itt zavarnánk egymást) Ők a csendet szeretik, mi a zajt. Szóval nem tudnánk együtt élni veszekedés nélkül. A másik ok: Ha kisbaba sírást, kisbaba életet akarnánk, akkor 49 évesen újra szülnék. De nem akarok már babasírást hallgatni non-stop.
2023. máj. 28. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!