Szülők ezt megengednétek gyereketeknek?
Ha épp elkap minket a nosztalgia, sokkal hamarabb is fog ilyeneket hallani. De hogy 1 éves kora előtt lesz NIN és Rammstein, az is biztos. Nem fogom lehangszigetelni a szobámat.
Miért ne engedném meg? Sokkal rosszabb dolgokat is hallgathatna, nagyságrendekkel rosszabbakat, ha engem kérdezel. Egy 13 éves pedig elég nagy, azt hallgat, amit akar, ha meg akarom gátolni benne, se menne. De belegondolva, miket csináltam 13 évesen, ebben nem is látok kivetnivalót. Nyilván ha nagyon problémás dolgokba fog és megtudom, akkor elbeszélgetek vele. Marilyn Manson nem az a kategória (bár az utóbbi években már nem figyelem, mit csinál).
Nekem a 14 éves fiam mutatott pár Manson számot, bár feldolgozott volt amiket mutatott, de feldolgozva az ő verziójában is tetszett. Az csak egy zene. Ami kivételesen jó is.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!