Szülők ezt megengednétek gyereketeknek?
Nem ismerem, de akkor is megengedném. Azt hallgat, amit akar, csak olyan hangerővel, hogy másokat ne zavarjon. Panellakásban nem engedem 2000000 decibellel nyomni a zenét, legyen az akár Koncz Zsuzsa, vagy Záray-Vámosi páros.
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy akarod megakadályozni, hogy ne hallgasson valamit, amit szeretne? Tapasztalatom szerint annál jobban akarja, és annál mélyebben hat rá a nem kívánt (vélt) zenei hatás, amitől esetleg tartasz.
Amit tehetsz, de csak szituációtól függően és nagyon mértékkel, hogy tereled. Beszélgettek a zenéről, de egyáltalán nem leszólva az ő ízlését, sőt, nyitottan meghallgatva amit ő mutat, te is mutatsz mindenféle más stílusokat, előadókat, és lehet mondani, hogy bakker, ennél a számnál milyen jól nyomja Dés a szaxofonszólót, figyeled?! De ugyanígy figyelni azt, hogy az ő zenéjében mit lehet szépnek találni, mi az érdekes. Pl. egész jól nyomja a dobos, vagy mit tudom én.
De ha csak fikázod, azzal csak bezárul egy kapu köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!