Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ezt megengednétek...

Szülők ezt megengednétek gyereketeknek?

Figyelt kérdés
13 gyereketeknek megengednétek hogy Marilyn Mansont hallgasson?

2018. febr. 4. 18:32
1 2
 11/18 Metionin ***** válasza:
100%
Persze, én is hallgattam annyi idősen és még ma is.
2018. febr. 4. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallgatom, és imádom. 17/l
2018. febr. 5. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy engedném.Ez már egy veterán rockbácsika.
2018. febr. 5. 22:12
 14/18 anonim válasza:
100%
13 éves voltam amikor megszerettem Mansont. Nyáron koncertre is elmentem, persze szüleimmel. Manson nem rossz ember, nagyon intelligens, a zenéi pedig nagyon jók. És azért már látszik Mansonon, hogy öregszik, már a koncertjei sem olyan polgárpukkasztóak,mint régen. 14/L
2018. febr. 9. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Manson nagyon király ♥
2018. ápr. 1. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem ismerem, de akkor is megengedném. Azt hallgat, amit akar, csak olyan hangerővel, hogy másokat ne zavarjon. Panellakásban nem engedem 2000000 decibellel nyomni a zenét, legyen az akár Koncz Zsuzsa, vagy Záray-Vámosi páros.

Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy akarod megakadályozni, hogy ne hallgasson valamit, amit szeretne? Tapasztalatom szerint annál jobban akarja, és annál mélyebben hat rá a nem kívánt (vélt) zenei hatás, amitől esetleg tartasz.

Amit tehetsz, de csak szituációtól függően és nagyon mértékkel, hogy tereled. Beszélgettek a zenéről, de egyáltalán nem leszólva az ő ízlését, sőt, nyitottan meghallgatva amit ő mutat, te is mutatsz mindenféle más stílusokat, előadókat, és lehet mondani, hogy bakker, ennél a számnál milyen jól nyomja Dés a szaxofonszólót, figyeled?! De ugyanígy figyelni azt, hogy az ő zenéjében mit lehet szépnek találni, mi az érdekes. Pl. egész jól nyomja a dobos, vagy mit tudom én.

De ha csak fikázod, azzal csak bezárul egy kapu köztetek.

2018. jún. 16. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, mit hallgat?
2019. aug. 25. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én 9 éves fiam is azt hallgat mivel én is Mansont hallgatok.
2020. júl. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!