Megengednétek a saját fürdőt a gyereketeknek?
Költözni fogunk, építünk egy házat, de tervek még nincsenek. De úgy tervezik a szüleim, hogy 3-4 fürdőszoba lesz benne.
Nekem már elegem van abból, hogy mindenki egy helyre akar menni WC-re, amikor 3 van a házban. Benyitogatnak, amikor fürdök, elsétálnak a fürdőszoba előtt, amikor bent vagyok és lekapcsolják a villanyt, bejönnek WC-re, amikor fürdök. Ezek megoldódnának, ha saját fürdőszobám lenne.
Ha úgyis 3-4 fürdőszoba lesz, akkor nagy kérés, hogy az egyik az én szobámból nyíljon? Nem használnék több vizet, mert gyakorlatilag mindegy, hogy melyik fürdőszobában használom el azt a mennyiséget. Ti EBBEN AZ ESETBEN megengednétek?
Miért kié lenne az a 3-4??? Csak dísz lenne?
Nyilván a tiéd lesz az egyik.
4
Nekem 10 éve nyílik a fürdőm a hálóból, van ablak és teljesen jól kiszellőzik. Egy gramm penész nincsen.
Én attól tenném függővé, hogy hány testvéred van... ha tudnék elég fürdőt csinálni, hogy mindnek jusson, akkor persze, simán, kérni se kellene.
Ha nem, akkor lenne egy szülői, egy a gyerekeké, és egy vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!