Megengednéd 16 éves lányodnak, hogy saját pénzéből műszempillát rakasson fel?
Amit ő keresett meg mondjuk diákmunkával? Meg.
Ha a saját pénze az általam pénz, akkor nem.
NEm. Annyira kell műszempilla egy 16 évesnek, mint műmell egy kilencvenesnek. Semennyire.
Mondjuk ha normálisan neveled, akkor műcuccok nélkül is jól érzi magát a bőrében.
1-es, nem pontozlak le, de elég fura a felfogásod. Ha saját pénzből, akkor igen, ha a tiédből akkor nem....
Nem az a lényeg nálad, hogy függetlenül attól, ki fizeti, szabad-e a lánynak szerinted műszempilla-e, vagy sem?
Szolidat én speciel igen, megengednék. Miért ne? Nem 11-12 évesről van szó.
Az előző kérdésben éppen borotválja egy tini a nu náját, azt jutányosan megkaphatnád.
Pont jó lenne műszempillának, ha eléggé göndör.
Tiltani nem lehet egy majdnem felnőtt lányt. Nem tiltanám,de elmondanám a vélemémyemet róla,hogy szerintem.mennyire nevetséges. Annyira másabb tőle a tekintet (rossz értelemben) nekem olyan kifejezéstelen arcnak tűnik utána egy nő,látom ahogy pislog a két méter hosszú pilláival,mint egy játékbaba. Biztos roh.adt kényelmetlen. Persze egy nő adjon magára, járjon kozmetikushoz,stb, de ez már nekem nagyon mű kategória. Szerintem a szépséget a természetesség felé kell vinni.
Nem ettől lesz szebb valaki. Akinek.nincsenek szép szemei,azon a műszempilla se fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!