Megengednéd 16 éves lányodnak, hogy saját pénzéből műszempillát rakasson fel?
Mostanában hatalmas divat lett a műszempilla, még azok közül is sokan csináltatnak, akik elítélték korábban az ilyesmiket.
Egy jó szakmember tud csinálni olyan ízléses pillát, amiről aki nem ért a témához, meg sem mondja, hogy mű.
Szóval én ilyen helyre elengedném, de ezzel meg az a gond, hogy egy jó szakembert meg kell fizetni.
Van 3-4 hetente 10 ezer forintja töltésre?
Jó persze, le lehet szedetni ha elfogy rá a keret, de ezt úgy van értelme csinálni, hogy folyamatosan van töltve.
Szóval ezt megengedném, de azt nem,hogy undorító műanyag póklábakat rakasson és az utcán előbb forduljon be a szempillája, mint ő maga.
Ugyanúgy a műkörmöt is engedném, ha ízlésesen lenne megcsinálva és vigyázna rá.
De órmótlan fördmedvényeket nem engednék, ne tegye magát nevetségessé.
Az a baj, hogy akik itt ennyire tiltjak es aztmondjak feltuno a tincses es soros pillakra gondolnak, amirol tenyleg ordit, hogy mu:D
A szempillasok viszont a sajat szempillara ragasztva teszik ra a pillat( vagy pillakat). Nem csak ugy radobaljak, egy jobb szakember a sajat szemformahoz es az "alany" kivansagat meghallgatva teszi fel. Tehat ha termeszetest akar, az lesz.
Egyebkent ez, ahogy mas is irta eleg draga 10-15ezer/alkalom.
Egyebkent en 17 eves vagyok es 1D-t csinaltattam nemreg, egyetlen ember sem vette eszre, hogy mu, mindenki csak dicserte milyen szep a szempillam es a szemem ( es ugye ez az a korosztaly, akiknel a szempilla eleg nepszeru, tehat ha mu hatasu lenne eszrevennek)
Ha barki leakar pontozni, hat tegye, valoszinuleg nem igazan tud semmit az egeszrol, csak hajtja, hogy 16-17evesen miert akar egy lany kicsit szepitkezni, miert erdeklik az ilyen dolgok es fujj....
Tudom,hogy milyen technikákkal milyen műszempillát lehet felrakatni,sok ismerősömön láttam. De akkor is látszik,hogy mű.
Nekem ugyan olyan,mint a póthaj. Egy becsapás az egész. Ráadásul feltűnőbb a műszempilla.
Akkor mit szóljak én, akinek a felnőtt huszonéves lányának akkora szempillái vannak, ha kifesti spirállal, hogy mindenki azt gondolja, nem a sajátja? Ráadásul nagy szemei is vannak, olyan, mint egy katicabogár. :D
Csak zárójelben jegyzem meg, tőlem örökölte, de amikor én festettem, minden nap, akkor még nem volt divatban a műszempilla, nem is feltételezték rólam. Most már más a helyzet, nem győzi mondogatni, hogy az a sajátja. Erről a verzióról még nem írt ennél a kérdésnél senki. Van, akiknek alapból nagyok a szempillái, ha kifesti, akkor már műnek tűnik? Azért írtam csak le, mert aki nagyon ellenzi a műt, ilyen is létezik...
Jah, mielőtt kisebbséginek gondolnátok, szőke, zöld szemű. :)
Kérdező: neked pedig annyit írok, hogy csak mágneses szolidat, és csak akkor, ha alkalomra csináltatod. Ha kicsik a szempilláid, nagyon jó minőségű vízálló szempillaspirálok léteznek már, amit este simán lemosol. Volt, nincs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!