Más anyja is a saját szavát hiszi egyetlen igazságnak?
22 évesként kicsit megmosolyogtató ilyet olvasni, mert pár éve tiniként én is pont így láttam a szüleim és köztem lévő viszonyt, és biztos vagyok benne hogy az én gyerekeim is ezt fogják gondolni rólam, hogy miért hiszem azt hogy mindig igazam van.
Hát eljutottál oda hogy rájöttél hogy a szüleid is esendő emberek, te pedig szeretnéd végre valahára a saját akaratodat érvényesíteni. Kitartás mindkettőtöknek!
Kedves piriiiii,
21 éves kor tökéletesen alkalmas:
-az otthonról elköltözésre,
-az új referenciapontok megtalálására (ez a pszichológiai neve annak, h akinek eddig adtál a véleményére, azét mátol le se sz@rod)
-a nagyobb belső rugalmas szilárdság felé vezető út elkezdésére,
-és hozzáfogni a felnövéshez úgy egyáltalán.
Ezt mondom úgy, h 24 éves voltam, mikor anyámat megölte az alkohol.
Ideje változnod. Az évei meg vannak számlálva.
21 ??
Bocs, de inkább gondoltalak a rinya alapján 11-nek.
Egyszerűen nem értem, hogy -elvileg- felnőtt nőknek abból áll a -haszontalan- életük,
hogy napi szinten azt a "társasjátékot" játsszák, hogy melyiküknek van igaza.
Azután ha nem nyert, akkor jön ide panaszkodni.
"21 vagyok."
Ja az más. De akkor miért nem költözöl el? Nincs valami haver akivel össze tudnátok dobni egy albérletre? Ha még egyetemista is vagy, akkor is nemsokára végzel, és akkor utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!