Az apák miért olyan önteltek? Miért csak saját magukra gondolnak?
És most nem arra értem hogy apuci nem veszi meg a legujabb barbi babát vagy a legujabb iphone-t.
17L
Akkor mire gondolsz? :)
Vannak gyökér apák és szerintem egyre több normális. Ismerek is jó párat, barátnőm apukájával borozgatni szoktunk és imádja a lányát.
Nem értem mire gondolsz.
A te apukád ilyen?
De ebből miért gondolod, hogy az apák ilyenek???
Az én Apukám a lehető legmesszebb áll az öntelttől. Nekem Ő a tökéletes apuka, még most, felnőtt fejjel is sok időt töltünk együtt, hiába élek már külön.
Habár a párommal még nincsen gyerekünk, én úgy érzem, ő is nagyon jó apa lesz majd, már most mindig azon gondolkodik, hogyan tudunk a legjobban felkészülni a babavállalásra, milyen lesz ha majd együtt olvasunk mesét a kicsinek, stb... :)
Te miért vagy ezen a véleményen?
Az én apám utál engem. Folyton lekezel, beszól, sérteget, keresztbe tesz. Még huszonévesen is irányítani akart, ha ellenálltam üvöltött mint egy barom. Most már csak a fenti felsorolásból válogat, mikor mihez van kedve.
De nagyjából minden emberhez így viszonyul, mindenkit utál.
36N
Nem mindenkinek való a család.
Sajnos sokan kellő önismeret nélkül vállalnak családot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!