Ha egy álláshirdetésnél azt kérdezik, hogy mobilitás, ott saját autóra gondolnak, és/vagy tömegközlekedés?
Tömegközlekedés van, azzal nincs probléma, csak nem lehet úgy időzíteni hogy teszem azt, bármelyik órában meg tudok jelenni...
Mert busz nem megy 10 percenként ez nem pest, hanem kb 1--2 óránként. (változó)
"Mert busz nem megy 10 percenként ez nem pest, hanem kb 1--2 óránként. (változó)"
Na, éppen ezért elsősorban autóra gondolnak, mert ha azt mondják hogy pl. 10 óra 25 percre legyél itt és itt, de neked nincs pont akkor buszod, akkor vagy késel, vagy jóval előbb kell indulnod.
De a mobilitás nem feltétel, se nem követelmény, csak meg kell jelölni, hogy mobilis vagyok-e vagy sem.
Nyilván hogy előny.
Szerintem szimplán csak azért kérdezik, mert a munkakör az változó, nem stabil a bejárás, hanem ahogy készül a beosztás...
És gondolom ennek okán kérdezték meg, hogy mobilis vagyok-e, mert ha egyik nap 9-kor kezdenénk másik nap 10-kor 3. nap 11-kor az már lehet gáz, akkor ha nincs mobilitás...
Az biztos hogy nincs másik telephely, mert az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!