Hogy képzelik ezt a lehetetlen szituációt?
2 hét múlva lesz az esküvőm. Természetesen a nem normális családom rákezdte a hisztit és vergődést. A család egyik fele előállt nekem azzal a képtelen ötlettel, hogy a 2 hónapja kórházban lévő nagyszülőmet elhozzák az esküvőre. Mégis mit gondolnak, hogy??? Az esküvő napja egy magatehetetlen ember gajdírozásáról fog szólni?
Fejben teljesen oké az öreg, de pelenkás, kerekesszékes. Mégis mit képzelnek? Én baromira sajnáltam, hogy nem tud eljönni, őszintén mondom, hogy sírtam, amikor tudatosult bennem. Erre ezek kitalálják, h elhozzák. Hogy a fenébe jutott eszükbe, ráadásul már ott tartunk h vőlegényemnek meg nekem k*ss van, lassan nem szólhatunk bele a saját esküvőnk menetébe. Nagyon azon vagyok, h lefújom az egészet, ezek nem normálisak! Totál ki vagyok akadva!
Mit tudnánk tenni? 2 hét sincs már az esküvőig.
Erdei esküvő?
Majd jön egy medve és mindenkit hazakerget.
:)
25!
Nem megoldható, ő teljesen másik városban van, még azt is meg kell oldani, hogy 250 kmről ki hozza el... Azt hiszi a család minden csettintésre megy, de már nekem és a testvéremnek több dolgom van ezzel, mint nekik. Esküvő után hozzájuk se szólok soha többé ha tönkreteszik azt a napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!