Hogy éljem túl?
(Légyszi olvassátok végig.)
A nevelőapám és az anyám egy éve vannak együtt. Kisebb-nagyobb veszekedéseket (normális arányban) eltekintve jól megvoltunk. Nagyon jól éltünk, szép lakás, sok ruha, bevásárlások...minden jól ment, jól is tanultam. Egészen idáig... Ma reggel beszélgettem a nevelőapámmal. Mivel nyolcadikos vagyok a szakmákról. Ő azt szeretné, ha stewardes lennék, de nekem ez nem tetszett. Ideges lettem, majd bementem a szobámba. Egész nap nem szóltunk egymáshoz. Hazajött anyám, volt valami miatt egy veszekedés és hallottam, hogy a nevelőapám azt mondja: "Meglátod, úgy el fogok menni innen...". Ez azért is megijeszt, mert a nevelőapámat imádom, rengeteget röhögünk együtt, és nagyon jól keres. Ha elhagy minket nem csak elveszítem őt, és a folyton ideges anyámmal maradok, de nagyon rossz anyagi helyzetben is leszünk. Mellesleg anyám eléggé hisztis, úgy érzem legfőképp miattam viselte el a hisztijeit. De most, hogy velem is összeveszett lehet hogy nem látja már értelmét, annak, hogy velünk legyen. Nagyon rosszul érint a dolog. Folyton azt mondogatom, hogy ez csak egy rossz álom. De sajnos nem az... rengeteget sírtam. Vajon én lennék a hibás (utolsó csepp a pohárban) és azért hagy el minket? Nagyon rosszul érzem magam... hogy éljem túl, ha tényleg elmegy?? Mert úgy tűnt, hogy nagyon komolyan gondolja... Esetleg helyre tudom én hozni? SEGÍTSETEK KÉRLEK!
Ha rád akarna olyat erőltetni, ami neked nem tetszik, akkor nem is szeret igazán, mert akkor megértené, hogy nem tetszik.
Ráadásul pont légiutaskísérő? Oda aztán kell gürizni rendesen. Igaz, hogy jól fizet, de ha nem vagy eléggé elkötelezett hozzá, akkor nem fog menni.
Szerintem hogy ha jo volt koztetek a kapcsolat akkor csak ulj le vele beszelgetni, es mond meg neki oszinten, hogy te nagyon szereted ot, es mindig is magfogadtad a tanacsat, de a jovodet illetoleg neked mas terveid vannak. Es hogy faj a szived mert attol tartasz, hogy emiatt konfliktus keveredett a csaladban, pedig pusztan arrol van szo, hogy szeretnel valami mast csinalni, es remeled nevelo apad nem ertette ezt felre, es undokoskodasnak vette toled, mert tenyleg nem arrol van szo, mert te ot nagyon szereted.
Ha egy erett normalis felnottrol van szo, akkor ezzel mindent helyrehoztal ami a te reszed volt. A tobbi nem a te reszed hanem anyukade, es arrol semmit sem tehetsz.
#5 válaszoló tetszik a szakma, csak azért lettem ideges, mert nekem ne mondják meg mi legyek. Szerintem tudod mire gondolok, tipikus tini lázadás. :))
A többieknek meg nagyon szépen köszönöm, remélem megoldódik, mert életszínvonaltól eltekintve nagyon szeretem a családom. Nem kéne, hogy szétbomoljon. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!