Hogy éljem túl?
(Légyszi olvassátok végig.)
A nevelőapám és az anyám egy éve vannak együtt. Kisebb-nagyobb veszekedéseket (normális arányban) eltekintve jól megvoltunk. Nagyon jól éltünk, szép lakás, sok ruha, bevásárlások...minden jól ment, jól is tanultam. Egészen idáig... Ma reggel beszélgettem a nevelőapámmal. Mivel nyolcadikos vagyok a szakmákról. Ő azt szeretné, ha stewardes lennék, de nekem ez nem tetszett. Ideges lettem, majd bementem a szobámba. Egész nap nem szóltunk egymáshoz. Hazajött anyám, volt valami miatt egy veszekedés és hallottam, hogy a nevelőapám azt mondja: "Meglátod, úgy el fogok menni innen...". Ez azért is megijeszt, mert a nevelőapámat imádom, rengeteget röhögünk együtt, és nagyon jól keres. Ha elhagy minket nem csak elveszítem őt, és a folyton ideges anyámmal maradok, de nagyon rossz anyagi helyzetben is leszünk. Mellesleg anyám eléggé hisztis, úgy érzem legfőképp miattam viselte el a hisztijeit. De most, hogy velem is összeveszett lehet hogy nem látja már értelmét, annak, hogy velünk legyen. Nagyon rosszul érint a dolog. Folyton azt mondogatom, hogy ez csak egy rossz álom. De sajnos nem az... rengeteget sírtam. Vajon én lennék a hibás (utolsó csepp a pohárban) és azért hagy el minket? Nagyon rosszul érzem magam... hogy éljem túl, ha tényleg elmegy?? Mert úgy tűnt, hogy nagyon komolyan gondolja... Esetleg helyre tudom én hozni? SEGÍTSETEK KÉRLEK!
Neveloapadnak kezd elege lenni az idegeskedj felesegbol es raadasul mar a kislany is ideges. Itt ket dolgot jelent a fenyegetese, hogy elmegy.
1. Elege van, nyugodtan akar elni.
2. Raton akarja eroltetni amit o akar, elvegre, ahogy o gondolja, az o penzebol eltek jobban.
Egy ev nem hosszu ido, nem sok koti ossze ot es anyadat meg. Ez meg csak a megismeresi ido nekik. Neveloapad most kezd ebredezni, hogy ez igy neki lehet, hogy nem jo.
Nalatok lakik, a nagy fizetesebol lenne hova mennie? Na latod, mindket oldalrolvan haszon ebbol a kapcsolatbol.
Azert, furcsa hogy nem azt ajanlja, hogy tanulj tovabb.
Még csak általános iskolás vagy! Hülyeség összeveszni azon, hogy mi leszel, ha nagy leszel.
Először érettségizz le, aztán lehet elgondolkodni, hogy merre tovább. Most még csak azt kell eldönteni, hogy melyik gimiben tanulsz tovább.
A helyedben anyukámmal beszélnék első körben, hogy szeretem a nevelőapám, és mindketten változtassunk (kevesebb hiszti), hogy ne veszítsük el.
Ugyanis ha elmegy, az nem miattad, hanem anyád miatt lesz. Ahogy oda is miatta költözött, elvégre ők egy pár.
Ettől még nyugodtan írj a pasinak egy sms-t, hogy bánod, hogy vitatkoztál vele, nagyon szereted, és vele együtt vagytok egy család, és szükséged van rá.
Azt ne említsd, hogy ne menjen el, mert lehet, hogy nem is tudja, hogy te ezt a veszekedést hallottad.
Nevelöapádnak (aki nem az, csak egy aktuális pasi anyud életében) lehet kezd elege lenni, hogy a felesége ideges és már te is hisztizel a semmin.
Most miért nem lehet normális stilusban válaszolni egy kérdésre?
Egyébként csak halkan súgom.meg, hogy értelmes ember kilép egy szar kapcsolatbol, és ahol a társa a semmin is kiakad, vagy nekiesik, az szar kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!