Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak számomra elítélendő azok...

Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
39%
tegnapelott11.50-es,6 het utan fertotlenitetted a parod,vagy akkor mar nem okoz problemat a nem steril ondo?....:DDDDD nekem azt mondtak a korhazban,akkor lehet amikor kedvem van hozza,pedig nem gatmetszesem,hanem szakadasom volt es nehany napig valoban fajt,de 3 het utan mar nem,ugyhogy igen,szexeltunk,es nem vereztem be,sot el se fertozodott...ja es a baba melyen aludt mellettunk a kisagyban,ez van...de ma mar 6 honapos,inkabb a nappaliban csinaljuk,miutan lefektettuk.johet a lepontozas :))))
2010. okt. 13. 17:12
 62/67 anonim ***** válasza:
48%

Kedves előttem szóló, ne aggódj, látom le is pontoztak. xD

Rajtam kívül még sokan gondolják úgy hogy, igen, NAGYON IS ELÍTÉLENDŐ! Én biztos, hogy az édes csöppségem mellett nem lenne bőr a képemen szexelni! Fúj.. (Leginkább azok fognak lepontozni, akik nem értenek velem egyet, de abszolút nem érdekel, mert nem a pontozás a lényeg, hanem a vélemény.

A pontozás elbújhat a kommentek mellett!)

Különben is a szex nem minden, (persze ezzel nem azt mondom, hogy lekell mondani róla).

Ez van.

2010. okt. 13. 21:57
 63/67 anonim ***** válasza:
31%
Azokkal értek egyet, akik undorítónak találják a szexet a gyerekkel egy szobában. Ha már valaki gyereket szül, akkor előtte teremtse meg az alapfeltételeket! Ebben pedig benne van a külön szoba is... Akiknek meg egy szobájuk van, azok miért nem kefélnek a fürdőszobában? Ha nagyon akarnák meg lehetne oldani, dehát így a legkényelmesebb...
2010. okt. 13. 22:29
 64/67 anonim ***** válasza:
11%
21:57 teljesen egyetértek mindenben! Az biztos, hogy nem minden. Vannak olyanok akik megtudják oldani ezt a dolgot, van aki nem. Ez van.
2010. okt. 13. 22:29
 65/67 anonim ***** válasza:
3%
Hu,micsoda vitat gerjesztettel,Kedves Kerdezo!egyesek most jol megmondhatjak a maguket...
2010. okt. 14. 09:18
 66/67 anonim ***** válasza:
70%

Valakinek elmondania a véleményét és megmondani a magáét két külön dolog. xDDD

Amúgy 21:57 és mind a két 22:29, teljesen egyetértek és mindazokkal akik ellenzik. Persze mindenki saját maga dönti el mit csinál. Ja és különben is mindenkinek megvan a véleménye a dologról, nem kell, hogy mindenki ugyanazt gondolja. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! (Nem rossz indulatból mondtam).

Na pá

2010. okt. 14. 17:22
 67/67 anonim válasza:

Héé, emberek! Senkinek sem kell hőbörögnie a másik válasza miatt. El kell fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az álláspontja. Szerintem bőven elég ha mindenki elmondja a véleményét és kész. Valaki elítéli, van aki nem. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni és felhúznia magát, vagy ilyesmi, mert éppen nem tetszett neki az az x,y válasz, nem értett vele egyet... A pontozás meg abszolút hülyeség szerintem. Nem azon van a hangsúly. Ezt már valaki elmondta előttem.

Bocsi az OFF-ért. -.-"

2010. okt. 14. 17:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!