Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?
Kedves előttem szóló, ne aggódj, látom le is pontoztak. xD
Rajtam kívül még sokan gondolják úgy hogy, igen, NAGYON IS ELÍTÉLENDŐ! Én biztos, hogy az édes csöppségem mellett nem lenne bőr a képemen szexelni! Fúj.. (Leginkább azok fognak lepontozni, akik nem értenek velem egyet, de abszolút nem érdekel, mert nem a pontozás a lényeg, hanem a vélemény.
A pontozás elbújhat a kommentek mellett!)
Különben is a szex nem minden, (persze ezzel nem azt mondom, hogy lekell mondani róla).
Ez van.
Valakinek elmondania a véleményét és megmondani a magáét két külön dolog. xDDD
Amúgy 21:57 és mind a két 22:29, teljesen egyetértek és mindazokkal akik ellenzik. Persze mindenki saját maga dönti el mit csinál. Ja és különben is mindenkinek megvan a véleménye a dologról, nem kell, hogy mindenki ugyanazt gondolja. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! (Nem rossz indulatból mondtam).
Na pá
Héé, emberek! Senkinek sem kell hőbörögnie a másik válasza miatt. El kell fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az álláspontja. Szerintem bőven elég ha mindenki elmondja a véleményét és kész. Valaki elítéli, van aki nem. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni és felhúznia magát, vagy ilyesmi, mert éppen nem tetszett neki az az x,y válasz, nem értett vele egyet... A pontozás meg abszolút hülyeség szerintem. Nem azon van a hangsúly. Ezt már valaki elmondta előttem.
Bocsi az OFF-ért. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!