Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak számomra elítélendő azok...

Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
88%

undorítónak tartom.

volt régen egy barátnőm. összejött egy fiúval, akinek volt felesége, meg egy pici gyereke. egy szobás lakásban éltek.

mikor a fiú és a barátnőm bejelentették, hogy együtt vannak, a feleség nem tudott mit kezdeni, semmi pénze nem volt, a szülei nem éltek már, és nem mehetett a gyerekkel sehova. így egy nagyon gusztustalan, ordenáré helyzet alakult ki. abban az egy szobás lakásban hárman feküdtek egy nagy franciaágyban, a gyerek meg mellettük a kiságyban, és ezek ketten úgy szexeltek nap mint nap...

mondanom sem kell, azóta ez a lány nem a barátnőm, félreismertem, de nagyon.

2010. okt. 10. 19:43
 32/67 anonim ***** válasza:
76%
Undorító..szerintem ha valaki nem tudja azt a minimális életkörülményt megteremteni a gyerekének, hogy ne kelljen látnia ahogy ők szexelnek az vagy ne csináljon gyereket, vagy pedig mondjon le a szexről addig ameddig nem tudja máshová helyezni a gyerekét. Gusztustalan, hogy képes erre valaki? Gyerek mellett, az eszem megáll. Nem hiszem el, hogy egy szülőnek nincs ennyi önkontrollja, vagy legalább egy minimális szülői viselkedés, hogy a szex 2 emberre tartozik, nem 3-ra és főleg nem a saját gyerekére. Felfordult a gyomrom.
2010. okt. 10. 19:43
 33/67 anonim ***** válasza:
70%

"Egyrészt van, aki nem ért veled egyet."

Oké, én ezt megértem. Nem vagyunk egyformák, ezért sok dologról nem egyforma az álláspontunk sem.

De ezért mért kell lepontozni a másikat? Ezt soha nem fogom megérteni. Egyébként érdekes, hogy az előbb valaki ugyan azt az álláspontot írja le, mint én, erre 100%-ra van pontozva. Ebben mondja meg nekem valaki, hogy mi a logika!

Ha pedig valaki más véleményen van, az kérdezze meg a szüleit, hogy mikor szexelnek legközelebb és üljön a fotelba, készítsen oda pop-cornt, üdítőt és nézze azt ha nincs jobb dolga. Sőt hívja át a haverjait, szomszédokat hogy ne csak egyedül szórakozzon már.

Én lepontozni emiatt nem fogom az illetőt, legfeljebb megjegyzem, hogy furcsa, már-már beteges perverziói vannak.

Na mindegy, megint csak megbizonyosodtam, hogy az ember akkor teszi a legjobban, ha ezen az oldalon az itteni kérdésekre nem válaszol. Ha pedig kérdez, akkor a válaszokat ne vegye készpénznek, mert sokszor lövése nincs a válaszolónak a témáról, csak unalmában ír valamit.

Off részemről befejezve.

2010. okt. 10. 20:55
 34/67 A kérdező kommentje:

Szerintem ne idegesítsd fel magad ezen.

Ebben a témában én való életben kaptam a legmeglepőbb pofonokat.

Mert ugye szüleim is úgy vélekedtek, mint itt egyesek. Gyerekként párszor ezt megemlítettem, akkor azt mondták, hogy gyerek vagyok ezt nem értem, ne szóljak bele.

Felnőttként meg hülyének nézett pár ember. Egy ki is röhögött. Amikor anyámnak ezt megemlítettem, hogy azért nem így kellett volna, s nem így kellene viselkedni mit mond? "Menjél akkor papnak"

2010. okt. 10. 21:04
 35/67 A kérdező kommentje:

Lemaradt:

Aki csak odáig jut, hogy a szex az szex és az jó, s a gyerek úgy se tudja mi az, addig úgy is lesz olyan hülye aki beszól, vagy lepontozza a válaszodat.

2010. okt. 10. 21:05
 36/67 anonim ***** válasza:
52%
Sogoromek egy ket szobas lakasban laknak az oregekkel(anyosomekkal),az oregek egy szobaban,sogoromek pedig a tizenharom eves fiukkal a masikban,ok ugy oldjak meg hogy neha atkuldik a gyereket egy egy het vegere a sogornom anyjahoz,vettek neki oda szamitogepet stb,vagy amikor elmegy a gyerek iskolaba,mert ugy dolgoznak hogy kettot igen ketto szabad.Hat nem konnyu de ez van,a sors ironiaja az hogy a sogornom anyja egy harom szobasban el egyedul,ozvegy,de olyan ronda asszony hogy nem akartak osszekoltozni vele,inkabb ezt a nehezebb megoldast valasztottak.Pedig szegeny sogoromnak elegge az agyara ment ez a szex dolog mert nagyon gyakran beszel rola,szeretik egymast de elmondasuk szerint nagyon nagyon ritkan tortenik meg hogy ejjel szexeljenek,akkor is ha mar 99%-ban biztosak benne hogy a gyerek alszik...
2010. okt. 10. 21:07
 37/67 anonim ***** válasza:
23%
Azt nem igazán értem, kérdező, mi a csudának teszel fel kérdést, ha KIZÁRÓLAG egyetértő válaszokat vársz? Vagy akkor miért nem írtad ki ezt is?
2010. okt. 10. 21:10
 38/67 anonim ***** válasza:
68%
Elozo vagyok,miert kell felhaborodni a lepontozason?En megirom a valaszt es ennyi,sose szoktam pontozni,nem erdekel az sem ha lepontoznak hisz nem kap senki dijjat ,nem?Egyebkent mindenkinek meg lehet a sajat velemenye,azert va meg ez a pontozasi lehetoseg.
2010. okt. 10. 21:11
 39/67 anonim ***** válasza:
0%
Azaz kettovel feljebb
2010. okt. 10. 21:12
 40/67 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez egy elég undorító dolog,pedig nem vagyok prűd.Szüleimet nem láttam soha szexelni szerencsére,de egyszer láttam őket "összebújni",nekem már az is épp elég volt 10 évesen.Egyszer még kisebb koromban óvszert is találtam,és mivel már akkor tudtam hogy mi az,csak ugye undorítónak találtam az egészet,hát nem volt a legjobb élmény.Max.1 éves korig még elmegy,ha halkan csinálják,úgyse tudja a gyerek,hogy mit csinálnak a szülök,de szerintem afölött már nem egészséges.

18/L

2010. okt. 10. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!