Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?
Ilyenkor agyerek azt mondj a szülőknek (reggel)
Nagyon rossz mindig arra ébredni, hogy hangosan BESZÉLGETTEK éjjel. Ezt megértik, mégsem ciki. Azt hitték, alszol.
Lehet, hogy kitalálnak neked egy külön szobát.
Megtörtént eset, 3 éves kislány óvodában a kiscsoportban:
Éjszaka felébredtem, és láttam, hogy anya apán ugrál.
De! Számomra is elítélendő.
Én sajnos tapasztaltam. 13-14 éves koromig sajnos nem volt saját szobám. Mikor a szüleim azt hitték, hogy alszok ott szexeltek mellettem. Persze próbáltak csendben lenni, de azokra zajokra nem lehetett nem felébredni.
Olyan gáznak éreztem a dolgot, hogy én szégyelltem magam helyettük, így mindig próbáltam úgy csinálni, mintha tényleg aludnék. Persze jó sokáig nem tudtam elaludni, mert annyira zavart és olyan undorítónak tartottam a dolgot. Persze előttük nem hoztam szóba. Az még cikibb lett volna nekem is és szerintem nekik is.
Nem értem mért nem tudtak volna átmenni a másik szobába, a fürdőszobába, a konyhába, vagy bárhova máshova ami tőlem 1-2m-nél távolabb van.
Ha nekem valaha lesz gyerekem, tuti, hogy ilyet nem fogok csinálni. :(
Számomra nem elítélendő (nyugodtan jöhet a lepontozás! :D)
Tudod, kedves kérdező, ha a szüleid nem szexeltek volna nyugodtan világra jöveteled előtt 9 hónappal, te most nem lennél itt, hogy kérdéseket írj erre az oldalra. Vajon ezért is elítéled őket?
19:12-es ne legyél már ennyire karót nyelt. Nem a szexel van a gond, vagy hol látod Te, hogy a kérdező magát a szexet minősítette volna? Neki a helyzettel van gondja, teljesen joggal.
Te meg szexelj csak nyugodtan a gyereked előtt, de ez akkor sem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!