Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet attól függetlenül?

Lehet attól függetlenül?

Figyelt kérdés
Lehet egy ember intelligens és illedelmes attól függetlenül hogy az iskolában nem a legjobbak a jegyei, illetve nem szeret tanulni? Én kimondottan utálok tanulni, évek óta kettes-hármas az év végi átlagom, de ettől függetlenül sokan mondták már hogy koromhoz képest intelligens vagyok, illetve illedelmes is. Nektek mi a véleményetek erről?
2011. aug. 13. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, én ilyen voltam :))

Lusta voltam diákként, általában 3-as, 4-es voltam, amit szerettem ( irodalom, ének, angol ), abból voltam csak 5-ös.

Ettől függetlenül nagyon intelligensnek mondom tartom magam és mások is.

2011. aug. 13. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Intelligens lehetsz, de sajnos ebben a világban elég nehéz lesz így érvényesülnöd.
2011. aug. 13. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, nekem hármasnál jobb jegyem sose volt (kivéve az érettségin, puska nélkül, még hogy nem könnyű :D), de 1 óra alatt 100 oldalt elolvasok, 5 perc alatt fejtem a keresztrejtvényt, és általában a páromat is nekem kell minden műveltségi kérdésben felvilágosítani....

Tehát a jegyek nem jelentenek semmit :)

2011. aug. 13. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár eddig is sejtettem hogy a jegyek nem számítanak azért örülök hogy megerősítettétek. A második hozzászólónak meg annyit, hogy szerintem pont ezzel fogok valamit elérni az életben, illetve remélem. :)
2011. aug. 13. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
pont ez a baj az itthoni oktatási rendszerrel hogy az után osztályoz amit visszaadsz a tanultakból,nem az életrevalóságot és a kreativitást.
2011. aug. 13. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

Úgy legyen!

2011. aug. 13. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!