Miért van az, hogy ha veszekedek a hugommal anyám mindig neki ad igazat attól függetlenül hogy kinek van igaza, nem vagyok gyerek és ez nagyon nem helyénvaló, van ötletetek miért?
Lehet, hogy te vagy a nagyobb hangú és ezért a gyengébb védelmére áll?
Mi lenne, ha nem veszekedéssel oldanátok meg a problémátokat, hanem egyszerűen megbeszélnétek, normális hangnemben. Lehet, hogy nem is avatkoza a dolgotokba anyukátok!?
nálunk is hasonló helyzet volt anno.
"van ötletetek miért?"
mert te vagy az idősebb és neked mindig engedned kell ha nincs igazad akk is. akk van probléma ha ez átesik a ló túloldalára. akk is engedsz mikor nem szabadna. ő is meg te is csak hátrányt szenvedsz a későbbiekben. te akk is engedni fogsz mikor nem szabadna ő meg akk is pampogni fog mikor nincs is igaza.
ez anyai ösztön nem lehet vele kezdeni semmit.
megszoksz vagy megszöksz.
nem írtad le mivel kapcsolatban enged neki. talán könnyebb volna megfelelő választ adni ha írnál példát/példákat hogy ismerjük a körülményeket. az is lehetséges h te épp kamaszodsz aztán mindenen besértődsz és ezt legjobb jóindulatommal mondom.
21.26os vagyok
21.45ösre a válaszom.
a női ösztönök bonyolultak. én megpróbáltam a legjobb tudásom szerint válaszolni.
lehet anyukád mérlegelt. neked ad igazat vagy anyukádnak. lehet h az ideiglenes "béke" miatt ad neki igazat mikor neked van igazad és az is lehet h nem mer szembeszállni a nagymamáddal. itt is azt mondom ismerni kéne a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!