Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?
6.52-es vagyok.Nem, nem nézem, te géniusz.Elszólásokból tudom, meg ahogy egymással viselkednek.Képzeld, még mindig harmonikus a kapcsolatuk és szeretik egymást.
És mindenkinek köszönöm, aki lepontozott.Csak azért, mert személyes élményt írtam, és mert nem szexelek a gyerekem előtt.
Te géniusz! Mit gondolsz mégis mért tettem ezt ki a mondat végére: :DDDDDD
Arról nem tehetek, hogy nincs humorérzéked.
A lepontozással kapcsolatban nem vagy egyedül. Én is személyes élményt írtam le és ugyanúgy lepontoztak. Szóvá is tettem. Olvass vissza!
Nekem van egy keresztlányom, aki már 11 éves. Van külön szobája, de kicsi korába a drága édesanyja annyira magához szoktatta - egyedüli gyerek - hogy még most is 11 évesen az anyja és az apja mellett alszik, nemhogy egy szobában, de egy ágyban is!!!!!
Hiába próbáltam már a szülőkkel beszélni, nem fogják fel miért nem egészséges ez....
"Mi szülés után 2 héttel szeretkeztünk pedig gátat is metszettek."
Annyira bírom azt a hozzáállást: "Hülye doki, biztos csak azért mondta a hat hetet, mert gonosz és lelketlen, és azt akarja, hogy ne legyünk együtt hat hétig." Fertőzésveszély, nyílt méhszájseb, friss varratheg, persze, mind csak mese... Aztán meg sír, hogy ilyen-olyan fertőzéseket kapott el a nem steril ondótól.
Hát egy szobás lakásunk van, így nincs mit tenni. Amikor alszik...
Ha arra várnánk, hogy majd amikor amamánál alszik, akkor kb negyed évente egyszer tudnánk együtt lenni a párommal.
Egyébként nyáron volt két éves a gyerkőc.
"Mi szülés után 2 héttel szeretkeztünk pedig gátat is metszettek."
nemtudom hol a eszed, de én ülni se tudtam egy hónapig a seb miatt. Szerinted ha azt mondják, hogy ülőfürdőt se vegyél mert fertőzésveszélyes akkor majd az jó az egészségednek, hogy a friss sebbet, belsőrészeket matatják (hát persze, hogy nem steril) azzal ami másból kilóg???!
ha nincs pénzük nagyobb lakásra és ezért egy szobában vannak a gyerekkel szerintem nyugodtam szexelhetnek.
Az hogy gyerekük van még nem jelenti azt, hogy lemondanak mindenről, még a szexről is!Na persze, a gyerek legyen az úr a házban? na neeeee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!