Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak számomra elítélendő azok...

Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:

"Azt nem igazán értem, kérdező, mi a csudának teszel fel kérdést, ha KIZÁRÓLAG egyetértő válaszokat vársz? Vagy akkor miért nem írtad ki ezt is?"

Olvasni tudsz? És szöveget értelmezni?

Szerinted milyen válaszokat vártam olyan kérdésre, ami azzal kezdődik, hogy "Csak számomra elítélendő..."??

2010. okt. 10. 21:48
 42/67 anonim ***** válasza:
88%

"Mindenki leoltja, hogy nem egészséges. Most egy két napos baba mellett nem tök mindegy? Csöndbe vannak, stb.. gondolom nem egy 10 éves gyereket ültet oda nézni...."

Hát, én megnéznélek téged, hogy egy-két napos gyerek mellett hogy szexelsz... Merthogy szülés után hat hétig, ha jót akarsz magadnak, sehogy.

2010. okt. 10. 22:22
 43/67 anonim ***** válasza:
74%

"Hát nekünk hamarabb jött a baba mint a költözés,igy egyszobásban laktunk.Viszont inkább legyen egyszobás saját lakásom mint 2 szobás albérlet!!"

Remélem, anyád mellett is mernél szexelni.

2010. okt. 10. 22:23
 44/67 anonim ***** válasza:
10%

A kérdező kommentje:

"Azt nem igazán értem, kérdező, mi a csudának teszel fel kérdést, ha KIZÁRÓLAG egyetértő válaszokat vársz? Vagy akkor miért nem írtad ki ezt is?"

Olvasni tudsz? És szöveget értelmezni?

Szerinted milyen válaszokat vártam olyan kérdésre, ami azzal kezdődik, hogy "Csak számomra elítélendő..."??

Hát, nem irigylem a környezetedben élő embereket... én mindenesetre befejeztem a veled való társalgást, a "szerinted milyen válaszokat vártam" roppant beszédes, én meg nem vagyok a bólogatójános...

2010. okt. 10. 22:42
 45/67 anonim ***** válasza:
17%
Vajon megint belebotlottunk Tot Ottoba?
2010. okt. 10. 23:38
 46/67 anonim ***** válasza:
40%

Mi 11 éves koromig egy egyszobás lakásban éltünk.Többször is ébredtem a szüleim hancúrozására, mégsincs felnőttként semmi gond velem.Egészséges lelkű emberként tudom hova tenni a dolgot.És örülök, hogy túl a hatvanon még mindig csinálják, mert ez jó dolog...

Mi a férjemmel kétszobásban lakunk és nem szexszelünk a gyerek előtt, de azt gondolom, hogy egy nagyobb gyereknél mindegy, hiszen hall, tud, elképzel.

2010. okt. 11. 06:52
 47/67 anonim ***** válasza:
24%

"És örülök, hogy túl a hatvanon még mindig csinálják..."

Honnan tudod!? :O

Odaülsz nézni? :DDDDDD

2010. okt. 11. 08:56
 48/67 anonim ***** válasza:
52%

"Hát, én megnéznélek téged, hogy egy-két napos gyerek mellett hogy szexelsz... Merthogy szülés után hat hétig, ha jót akarsz magadnak, sehogy."

Ez komoly???

Mert régebben olvastam itt egy olyan kérdést, ami arra irányult, hogy az emberek mennyi ideig bírják szex nélkül. A legtöbb válaszoló néhány napot, esetleg 1-2 hetet írt.

De 1,5 hónap szex nélkül?! :S Hogy lehet azt kibírni? Masztizással? Vagy azt se szabad?

(Egyébként a válaszoló, szerintem képletesen értette azt a 2 napos gyereket.)

2010. okt. 11. 09:00
 49/67 anonim ***** válasza:
76%

09:00

persze hogy komoly...gátmetszés után, friss varratokkal lehetetlen.

vagyis biztos lehetséges, de nincs az a hülye aki kipróbálja. alapból iszonyatosan fájnak a varratok, anélkül is, hogy "bármi is hozzáérjen", plusz tuti be is vérezne.

2010. okt. 11. 09:26
 50/67 anonim ***** válasza:
33%

1 éves korig nem elítélendö. Mi szülés után 2 héttel szeretkeztünk pedig gátat is metszettek. 2 szobás lakásban lakunk, egyikben anyám a húgommal, másikban mi 3an a gyerekkel. És naponta szeretkezünk. Van baldachin a kiságyon, nem lát semmit és nem is hall mert nagyon csöndben vagyunk. Persze 1 éves korára gondolkozunk valami megoldáson, mert utána tényleg nem egészséges...

22/L

2010. okt. 11. 09:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!