Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak számomra elítélendő azok...

Csak számomra elítélendő azok a szülők, akik egy szobában vannak a gyerekkel, s ettől függetlenül nyugodtan szexelnek mellette?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
17%

Nekem egyszer volt egy csajom, akinek volt két gyereke előzőleg és, ha mentem hozzájuk, előbb lefektette a gyerekeket aztán szex. Ott is egy szoba volt és hát néha nekem 17:30 :))))

(remélem értitek:P)

2010. okt. 10. 19:17
 22/67 anonim ***** válasza:
17%
Értem. :):):)
2010. okt. 10. 19:18
 23/67 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos én is tapasztaltam ezt. Két nagy szobás a lakásunk, egyik szoba volt a nappali, a másikat bútorral tettük kétterűvé. Az egyik lett a gyerekszoba a másik a háló. Szörnyű volt éjszaka a hangokra kelni, egy ideig nagyon undorodtam a szextől, és még most sem tudom elfelejteni az élményt. Már csak ritkán járok haza, de akkor a nappaliban alszom, szerencsére. Régen egyébként sokkal rosszabb volt a helyzet a szegény családoknál. Anyukám mesélte, hogy ők hatan aludtak egy szobában, mert ott is csak két szoba volt és a másik a "tiszta" szobának volt fentartva.
2010. okt. 10. 19:18
 24/67 anonim ***** válasza:
15%
19:10 vagyok. Látom jól le lettem pontozva. Nem értem mi rosszat írtam...
2010. okt. 10. 19:22
 25/67 anonim ***** válasza:
35%
Ma 18:49 És ha nem tudnak akkor,mert olyan a lakáskörülmény,ohgy csak egy szoba van és a gyerek velük lakik?
2010. okt. 10. 19:23
 26/67 anonim ***** válasza:
90%
Ismerek egy párt, akivel a gyerek EGY ÁGYBAN ALSZIK,és vigan szexelnek mellette, de annyira, hogy áthallatszik a falon éjjel, nappal, reggel, este, mikor hogy. A gyerek szorong, és szerintem lelkileg nincs vele minden rendben. Bár lehet, hogy nem ez az oka, ezt nem tudhatom. De szerintem ez gusztustalan. Ha igy is csinálják, legalább fogják be közben, nem kell vinnyogni.
2010. okt. 10. 19:23
 27/67 A kérdező kommentje:

"Szüleid által keletkeztek ezek a gondolatok?"

Igen, egy másik kérdés által tettem fel ezt a kérdést.

2010. okt. 10. 19:27
 28/67 anonim ***** válasza:
84%
Biztosan állíthatom, hogy egy ilyen élmémy a gyereknek nagyobb traumát okoz, mintha mindennap jól megvernék. A későbbi szexuális életében nagy gondjai lesznek, mert ezt elég nehéz szakértő nélkül feldolgozni.
2010. okt. 10. 19:28
 29/67 anonim ***** válasza:
38%
Úr isten? Mit gondoltok mi volt akkor mikor még egyszobában lakot két generáció?
2010. okt. 10. 19:30
 30/67 A kérdező kommentje:

"19:10 vagyok. Látom jól le lettem pontozva. Nem értem mi rosszat írtam..."

Egyrészt van, aki nem ért veled egyet.

Másrészt meg vannak olyan emberek, akik azt gondolják, hogy a kérdésem hülyeség, mert a szex jó.

A szex jó, ha épp akarod, és az egyik fél vagy, nem pedig egy kívülálló harmadik fél akaratod ellenére... és ezt nem akarják elfogadni.

2010. okt. 10. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!