A rendszerető emberek azt gondolják, hogy a rendszeretéstől hasznosabb emberek lesznek?
Szerintem nevetséges, amikor egy szülő a heti háromszori porszívózást várja el a gyerekétől, és ha egy könyv a földön van, azt a helyére kell rakni. És minderre az az érve, hogy "nem élünk rendetlenségben".
Az ilyen szülők azért csinálják ezt, mert semmilyen hasznot nem tudnak felmutatni a társadalom számára, ezért azt gondolják, hogy az otthonukban való renddel több hasznuk van a társadalom számára, mint akiknek nincs az otthonukban rend?
Te, hisz betegesen védesz valakit, aki betegesen fennakad azon, hogy csak heti egyszer van egy szoba kitakarítva.
"Most heti egyszer kell takaritanod, vagy haromszor?"
Sehányszor nem kell kitakarítanom, egyedül élek. Nem kell beszopnod az itteni provokatőrök kitalációit.
Igen, felbosszant elég sok minden. Például az, hogy nagyon sok szülő értelmetlen dolgokat vár el a gyerekétől, majd ha a gyerek nem akarja megcsinálni, akkor egy lusta dög lesz. A többi hasonló mentalitású szülő meg egyetértően bólogat.
Ezek a szülők azzal az értelmi fogyatékossággal rendelkeznek, hogy nem képesek megérteni, hogy az értelmetlen utasításainak ignorálása nem feltétlenül jelent lustaságot.
Nekem az a véleményem, hogy rendet tartani, takarítani, az az alapvető emberi minimum.Ettől senki nem lesz hasznos, ez az alap.Viszont aki ezt nem teszi, az az én szememben nem ember.
Tapasztalataim szerint a putris, rendetlen alakok az élet minden területén pont olyan senkik, semmiben nem tudnak az én elvárásaimnak megfelelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!