A rendszerető emberek azt gondolják, hogy a rendszeretéstől hasznosabb emberek lesznek?
Szerintem nevetséges, amikor egy szülő a heti háromszori porszívózást várja el a gyerekétől, és ha egy könyv a földön van, azt a helyére kell rakni. És minderre az az érve, hogy "nem élünk rendetlenségben".
Az ilyen szülők azért csinálják ezt, mert semmilyen hasznot nem tudnak felmutatni a társadalom számára, ezért azt gondolják, hogy az otthonukban való renddel több hasznuk van a társadalom számára, mint akiknek nincs az otthonukban rend?
Atlag 2 naponta porszivozok, mert utalom a port. Rendszereto vagyok, mindennek megvan a helye es igyekszem hasznalat utan visszatenni a dolgokat. Igy kevesebb idom megy el nagytakaritasra, nincs kupi, nem eg a pofam, ha varatlanul beallit vki hozzam, minden attekinthetobb. Nem hiszem, h hasznosabb tagja vagyok a tarsadalomnak, a sajat eletemet konnyitem meg ezzel.
Szoval nekem nem extrem a heti harom alkalom.
A 9-es válaszolónak is heti legalább háromszor takarít, csak ő ezt letagadja, sőt extrémnek nevezi. Nem szánalmas?
A rendszeretővel semmi gond, én is szeretem.
A rendmániás ember ellenben a halálom, és nem vagyok hajlandó együtt élni olyannal, akinek az sem mindegy, miként áll a polcon a könyv. Igen, éltem ilyen szülővel, egy rémálom volt minden nap, és minden szrért üvöltött, de olyan apróságokért, amin értelmes ember nem akad ki.
Ne hisztizz, hanem porszívózz fel, ha anyu azt mondja.
Ezt kicsit túltoltad, normális embernek igénye van a rendre és tisztaságra, nem társadalmi hasznosság kérdése, hanem igényesség
Tinikent en is bele akartam halni egy-egy mosogatasba meg takaritasba, szoval tudom milyen ez…
De visszatekintve annyira nevetsegesen viselkedtem, mert a minimumot vartak el tolem a szuleim es meg amiatt is hisztiztem.
Te is ezt csinalod epp es nagyon szanalmas. Szerintem csak csendben csinald a dolgod, hogy kesobb ne kelljen ugy szegyenkezned a viselkedesed miatt, mint nekem :)
Amugy a heti 3 porszivozas szerintem olyan atlag, nem? Nem tudom, mert nalunk mar 7 eve naponta kell, benti kutya miatt. Nem is emlekszem milyen volt elotte, olyan regen csinaljuk 😂
Aztan kepzeld el, nem halunk bele, pedig dolgozo szulok vagyunk es meg az 5 eves kisfiam is nagyon szivesen besegit!!
Ha neki megy, neked is 🙈
Az, hogy te is ilyen elcseszett, szar emberré váltál, nem jelenti, hogy az én viselkedésem a nevetséges.
Te nem vagy kepes felporszivozni, szoval nem is tudom ki itt az “elcseszett szar ember”
🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!