Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi összejöveteleken: Nem...

Családi összejöveteleken: Nem undorodtok attól, ahogyan a pici gyerekek maszatolva esznek?

Figyelt kérdés
Én szeretem a gyerekeket, imádok velük játszani, stb., de az kiakaszt ahogyan esznek. Tudom, hogy nekik még nem megy könnyen az evőeszközös étkezés (2 év körülire gondolok) és lassan is esznek, de ahogyan esznek, szürcsölnek, maszatolnak az kompletten elveszi az étvágyamat. Nekem ugyanúgy undorító ez, mint egy felnőttől. Csak családi ebédeken egyszerűen miért nem opció, hogy az anyjuk etesse őket? Máskor próbálkozhat, csak na. A szüleit leszámítva ez nem biztos, hogy másnak is guszta. Az, hogy maszatol, visszaköpi, túrja stb.
2023. márc. 13. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

60-as

Jaja, és akkor mindenkinek oda kell írni hogy "Jaj de édes a Pistikeeee" meg "De szépen eszik a Bencuskaaa"

Mert aki nem írja oda, az gyerekgyűlölő g.ci...

2023. márc. 15. 02:06
 62/73 anonim ***** válasza:
64%
Utálom a gyerekeket, szerencsére nincs, akivel együtt kéne ennem, de ha lenne, inkább nem mennék oda.
2023. márc. 15. 10:32
 63/73 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem zavar mivel nem bámulom a másikat ahogyan eszik.Egyszer te is voltál ilyen pici aki nem tudott enni szépen.Az sokkal zavaróbb lenne,ha folyamatosan sírba,hisztizne.
2023. márc. 15. 21:15
 64/73 anonim ***** válasza:
79%
*sírna
2023. márc. 15. 21:16
 65/73 anonim ***** válasza:
88%
De igen, nagyon. Sajnos (a horkolás mellett) az egyik leginkább zavaró dolog számomra, ami az emberekből kijön evés közben. Csámcsogás, cuppogás, csócsálás stb. Mondjuk nem csak kisgyerekre igaz, hanem minden korosztályban. Gyereknél hatványozódik a többi járulékos problémával
2023. márc. 16. 11:04
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
#65 Eszem megáll. Komolyan van, aki HORKOL evés közben? Mutass már be neki. :D
2023. márc. 16. 11:07
 67/73 anonim ***** válasza:
100%

#66: Értő olvasás rulez...

De a mondatot lebutítva újra: A horkolás mellett a csámcsogás zavar a legjobban.

2023. márc. 16. 11:19
 68/73 anonim ***** válasza:
84%
#67 Te nem tudsz írni. A horkolás mellett az egyik leginkább zavaró dolgod számodra, ami az emberekből kijön evés közben. Tehát evés közben a horkolás mellett ez zavar téged a legjobban.
2023. márc. 16. 11:21
 69/73 anonim ***** válasza:
11%

Igen. Én pl az olyanoktól mint te, tőlük undorodom. :)

Majd amikor az inszeminátorhoz kell járni mert kimentél a korból, akkor majd letojod hogy az enni akaró gyerek hogyan próbálkozik! ;)

2023. márc. 16. 11:26
 70/73 anonim ***** válasza:
79%
#68: Tévedsz, összetett mondat...
2023. márc. 16. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!