Családi összejöveteleken: Nem undorodtok attól, ahogyan a pici gyerekek maszatolva esznek?
Mindenki így kezdi, ez van. Az, hogy az anyuka etesse több dolog miatt nem jó ötlet. Egyrészt ő is enni akar veletek együtt, etetés közben ezt nehéz. Másrészt a kisgyerekek sokszor utánoznak. Ha azt látják, hogy mindenki eszik nagy eséllyel ő is megpróbálja lemásolni, ha nincs saját tálja/kanala akkor max mások ételébe akarna nyúlni. Nyilván nem törvényszerű, de láttam már ilyet
Hamarosan megnő és tud rendesen enni, addig is csak türelem és megértés kell, mindenki volt gyerek
11: "türelem és megértés"
Túl sokat vársz a gyakoris gyerekutálóktól.
Soha nem vettem reszt ilyenen amig a legkisebb hozzatartozo nem erte el a minimum ~4 eves kort.
Konkretan mar 8 evesen is megfogtam az etelt, s ezt kovetoen vagy a vendeg szobaba vagy egy masik helysegbe tavoztam megettem az etelt majd visszamentem a tobbiekhez.
Tudtak hogy ettol a maszatolasrol szurcsolestol undorodom es nem koteleztek hogy vegignezzem.
Mindenki nezze majd a sajat kajamaradekos gyerekeit.
😂😂😂
Hmm. Igy felnottkent: vagy el se megyek olyan helyre: igen..ez azzal jar hogy akar evekig inkabb a villam latogatas es semmi kozos etkezes, vaagy ja nincs mas opcio. 🤣🤣
Mondom: mindenki a sajatjat tudja es akarja nezni es tanitani: masoket nem vagy koteles!
esetleg nézz utána a mizofóniának
illetve lehet, hogy volt gyerekkorodban valami rossz élményed, pl. rád mondták, hogy gusztustalan/undorító, vagy valami hasonló vagy és arra emlékeztetnek a gyerekek.
#17 de nem mindenki akarja latni
Mindenki nezegesse a sajatjat. Akit zavar: az nem megy ilyen osszejovetelre es kesz!! Nem??
Hat bujjom is ! :D a kerdezonek sem kotelezo mas kaja maradekos morzsas vonyito csimotajat nezni. Nezze ha akarja es lesz a sajatjat.
Az ember mindig sokkal toleransabb sokkal kedvesebb a sajat gyerekevel mert az sajat, mint maseval akit nem koteles elviselni hisz nem az ove. :D
Kerdezo: akkor ne menj a kozos vacsorara aztan kesz. Nem muszaj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!