Családi összejöveteleken: Nem undorodtok attól, ahogyan a pici gyerekek maszatolva esznek?
Ppfejj. Es?? Ez egy forum! Itt olyant is fogsz olvasni (megsugom mielott kiborulsz) ami nem tetszik! Ez egy olyan oldal,tudod: ahol nem csak a te velemenyed van.
Tudod: nem csak te letezel. 😂😂😂😂
Nekem se épp guszta. Lányon egész szépen evett szerencsére.
De igazából nem különösebben érdekel más gyereke hogyan eszik.
Hát velem szemben ült múlt a 10 éves. Valami nem ízlett neki, kivette a szájából és visszatette a tányérjába. :D Hát én sem kértem utána, köszi. És nem, nem a 10 éves bámultam, hanem a mellette ülőkkel tartottam a szemkontaktust, ahogy azt beszélgetésekkor szokás. De most hogyan kerüljem ki a többi, mellette ülő ember arcát, tevénykedését? Ez ilyen. Nekem az a nonszensz, hogy egy családi ebédnél lehajtott fejjel nézzem.
Én megértem a Kérdezőt, nekem a sajátomtól sem tetszett, hogy a szájába nyúl, a megrágott, nyáltól ázott darabokat szedik ki onnan. Hányásfóbiás vagyok, így mindentől undorodok, ami kijön a számból. Sírva tudnék fakadni, amikor az én számból kell kivenni valamit vagy beletenni valamit, ami nem esik jól. Ez van.
És elnézem én bárkinek szépen csendben, nem verem ki a balhét, nem mondok rá semmit, de igenis érzékeny vagyok ezekre. Baba, gyerek, felnőtt. A férjemtől sem látok ilyeneket szívesen. És ez teljesen rendben van.
#28, te vagy az emberem! Én is hányásfóbiás vagyok. Szerintem ennek is köze lehet az ilyesfajta undoromhoz. Egyszerűen a maszatról és a kiköpött darabokról is a hányás jut eszembe. Meg az öklendezésről. Ezeket egy kisgyerek meg még megenged magának, mert nem tudja az illemet. Nem őket utálom, csak ezt a tevékenységüket.
Én egyébként könnyen undorodom meg ételektől is. Már az is kiakaszt ha valaki túrja a kaját, vagy kézzel eszi. Ez amúgy alapvető illem, hogy nem csinálunk ilyet. Oké, kisgyerek, nem tudja, de egy étteremben jobban figyelhetne rá az anyja. Esetleg rászólhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!