Családi összejöveteleken: Nem undorodtok attól, ahogyan
a pici gyerekek maszatolva esznek?
Figyelt kérdés
Én szeretem a gyerekeket, imádok velük játszani, stb., de az kiakaszt ahogyan esznek. Tudom, hogy nekik még nem megy könnyen az evőeszközös étkezés (2 év körülire gondolok) és lassan is esznek, de ahogyan esznek, szürcsölnek, maszatolnak az kompletten elveszi az étvágyamat. Nekem ugyanúgy undorító ez, mint egy felnőttől. Csak családi ebédeken egyszerűen miért nem opció, hogy az anyjuk etesse őket? Máskor próbálkozhat, csak na. A szüleit leszámítva ez nem biztos, hogy másnak is guszta. Az, hogy maszatol, visszaköpi, túrja stb.
Nézzen a tévében zabáló embereket, ha ennyire hülye hozzá.
2023. márc. 14. 09:20
52/73 anonim válasza:
Engem is taszít, de ennél tudod mi a gyomorforgatóbb? Amikor anyuka LENYALJA a gyerek kezét, vagy megeszi a gyerek által összecsócsált bármit.
Na, AZ valóban undorító - mint a macska, amelyik feleszi a kölyke hányadékát -, és akkor köszönöm meg az ebédet-vacsorát, etc és hagyom ott az asztalt.
Nem, NEM minden anyuka ilyen degenerált, de akik igen, azok nem is tudom, mit gondolnak.
2023. márc. 14. 10:08
53/73 anonim válasza:
Ilyen pici gyerek még nem nyúlkál csulás kézzel a tálba, tehát nem zavar barhogy ehet. Ha nagy gyerek lenne és ocsmánykodna, nyúlkálna a közösbe akkor nyilván zavarna.
2023. márc. 14. 12:05
54/73 anonim válasza:
De finnyás itt mindenki. Lehet , hogy holnap kórházba kerülsz x hétre. Na, ott látsz csodát. Hidd el 2. vagy 3. nap enni fogsz, mintha semmi gond nem lenne körülötted. Senki nem nyögne, vérezne stb
2023. márc. 14. 13:56
55/73 anonim válasza:
Miért vagyok lepontozva? Mert egy ekkora gyereknél nem baj hogy maszatol? Egy 6 éves meg ne nyúlkáljon a közösbe? Uhh.. furi
2023. márc. 14. 14:01
56/73 anonim válasza:
Nem, ez eszembe se jutott soha. Sokkal jobban zavarnak az olyanok, akik más tányérját lesik.
2023. márc. 14. 15:44
57/73 anonim válasza:
Hát engem meg sokkal kevésbé zavarnak az olyanok, akik más tányérját "lesik"... :D
2023. márc. 14. 16:12
58/73 A kérdező kommentje:
Istenem, 50-es, ne gondolkodj ilyen egyszerűen, ez fáj!
Nézheti az apját is, de amikor én eszek, akkor is nézhet engem. Mellesleg ez nem egy kutya, ez egy gyerek. Idővel ért a szóból.
2023. márc. 14. 16:55
59/73 anonim válasza:
Idővel. Mivel 2 éves így ért már sokmindent. De nem fog úgy enni mint ahogy a Gundelben szoktunk, mert kicsi még hozzá és most fejlődik a finommotorika is.
Gondolom nem voltál még kisgyerek közelében
2023. márc. 14. 18:20
60/73 anonim válasza:
A legundorítóbb amikor kirakják Facebookra a fotót a kajamaradványos, maszatos gyerekről, főleg amikor tátott szájjal vigyorog és még ott van a szájában a fél ebéd. Pfejj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!