Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít anyám! Mit csináljak...

Idegesít anyám! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Be áll a konyha közepére és állva eszi a levest! Mikor mondom neki h ülj már le,azt mondja h nincs ideje,mert h süti a húst! Én meg egy tányér levest alig tudok odavinni az asztalhoz mert kerülgetnem kell a konyhába. Mondtam neki h addig hagyd abba a sütést aztán ülj le,de csak neki állt kaffogni h akkor sose végez. Mondom neki h majd akkor én befejezem a sütést ha meg ettem a levest,de az se tetszik neki mert azt mondja h én elégetem az olajat.

Semmi se jó neki. Aztán majd 2 nap mulva kapom h mert én csak ölbe tett kézzel várom h legyen a kaja az asztalon...

2010. okt. 6. 17:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Nem azon huztam fel magam h állva eszik,hanem h áll a konyha közepén én alig tudom kikerülni,ki is lötyögtettem a levest,amit hiába takarítottam fel egyből csak kaffog h milyen szerencsétlenség vagyok. Rinyál h nincs ideje leülni mikor látja h én ülve normálisan eszem,de mikor mondom neki h majd megcsinálom üljön le nyugodtan az sem tetszik neki. Szóval maga szitu idegesített h velem kaffog holott nem kéne. Mert simán leülhetett volna!

És ez nem egyszeri eset,mert nagyon sokszor csinálja ezt. Velem kaffog,mikor tényleg csak jót akarok.

Nem tudom mi olyan hihetetlen abba h tudok kicsit főzni. Mivel anyám sokat dolgozik,eléggé sokszor vagyok magamra utalva.

Ha segítek az a baj,ha meg nem akkor az. Tök rosszul esett tegnap is h belekostólt a paprikás krumpliba,aztán borította ki az egészet,h ehetetlen. Pedig csak meg kellett volna sóznia vagy vmi.

ma meg már kiabált velem,mert 11kor keltem fel,és h milyen lusta vagyok,semmit nem segítek megint csak várom h a számba repüljön a kaja :S Holott ez tökre nem igaz.

Egyébként meg nem írtam semmi csúnyát anyámról. Nem értem minek irogatnak olyanokat h milyen bunkó vagyok h így beszélek anyámról. Csak annyit irtam h idegesít és kaffog velem.

2010. okt. 9. 12:59
 32/34 anonim válasza:
}álam is hasonló a helyzet csak én fiú vagyok és nálam azon próbálkozik hogy 10 perccel előbbre húztam fel az órát... ha nincs apád sokkal könnyebb a dolgod, egyxszerüen ki kell álnod az igazadért
2011. nov. 28. 04:45
 33/34 anonim ***** válasza:
csicska vagy
2014. júl. 8. 14:53
 34/34 anonim ***** válasza:
Az én anyám meg rákos azt mindent én csinálok helyette, kimosom a szarából is, szóval ne panaszkodjál te veréb.
2018. febr. 14. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!