Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít anyám! Mit csináljak...

Idegesít anyám! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Be áll a konyha közepére és állva eszi a levest! Mikor mondom neki h ülj már le,azt mondja h nincs ideje,mert h süti a húst! Én meg egy tányér levest alig tudok odavinni az asztalhoz mert kerülgetnem kell a konyhába. Mondtam neki h addig hagyd abba a sütést aztán ülj le,de csak neki állt kaffogni h akkor sose végez. Mondom neki h majd akkor én befejezem a sütést ha meg ettem a levest,de az se tetszik neki mert azt mondja h én elégetem az olajat.

Semmi se jó neki. Aztán majd 2 nap mulva kapom h mert én csak ölbe tett kézzel várom h legyen a kaja az asztalon...

2010. okt. 6. 17:30
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

én örülök neki,de annak nem h amikor meg segítek neki akkor leüvölti a fejem,semmi nem tetszik neki!

Ma megcsináltam a paprikás krumplit h kész legyen a kaja mire haza ér.

Persze ez sem tetszett neki. Épp h mert magának megkostólta közölte h ez sótlan,meg ehetetlen és kiborította. Meg pampogott h nem tud mit enni ma :S én csak jót akartam,meg nem akartam h csesztessen h csak várom h kész legyen a kaja :S vagy h ne legyen ideje rendesen ülve enni.

Amugy m,eg tényleg kicsit sótlan lett,de ezt nem hiszem el h nem tudta volna magának korigálni!!! Olyan idegesító h így viselkedik

2010. okt. 8. 19:05
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
akkor mért törődsz vele. ha tutsz húst sütni,akkor főzz is tutsz magadnak. főzől magadnak és azt te eszed meg. anyud meg főz magának ha nem tetszik amit csinálsz. ennyi.
2010. okt. 8. 19:29
 23/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Anyukád kaffog a konyha közepén. Te szájalsz vele. És apukád mit csinál?

2010. okt. 8. 20:11
 24/34 A kérdező kommentje:

az mióta szájalás ha mondom neki normálisan h befejezem a hús sütést,ő meg üljön le és egyen normálisan? :O milyen neveletlen vagyok h segíteni akarok... :O

Apukám meghalt,még mikor kicsi voltam. nem is ismertem. autóbaleset volt.

2010. okt. 8. 20:16
 25/34 anonim ***** válasza:
50%

Igazad van nyuszibogyó.Más 13 éves lányok csak a seggüket meregetik,és csak akkor tévednek be a konyhába ha az anyjuk beszól a szobába: kész az ebéd,gyere enni.

Ehhez képest te már milyen otthonosan mozogsz a konyhában zsenge korod ellenére.

Anyád még nagyon gyereknek tekint,és nem hiszi hogy rádbízhatja a húst,vagy épp ellenkezőleg az nem tetszik neki hogy már ezt is meg tudod csinálni,mert eddig azt hitte csak ő képes rá,és a konyha az ő privilégiuma.

Úgy tűnik anyádnak semmi se jó,az se ha van rajtad sapka,és az se ha nincs.Ha már választani kell,akkor ne erőltesd hogy segíthess neki,mondja csak hogy nem teszel semmit,ebből kevesebb a konfliktus.

2010. okt. 8. 21:11
 26/34 anonim ***** válasza:
en anyam setal es ugy eszi a levest, neki sincs ideje leulni. ha le ir ul, ugy eszik mint egy malac. egy egesz sult csirket megeszik 5 perc alatt.
2010. okt. 9. 01:44
 27/34 anonim ***** válasza:
36%
Mondd hogyan beszélsz te az édesanyádról? Normális vagy? te aztán marha tökéletes vagy biztosan! te főzöl, mosol, takarítasz az ő kedvéért? Mi az hogy idegesít hogy állva eszi a levest? Annyira felidegesítettél, egy hülye kis fikás vagy egy kis csitri 13 éves aki már nem tud mit találni az édesanyjában csak szidalmazza. Örülj hogy él még és nem halt meg rákban mint az enyém! Akkor aztán sírhatna a szád hogy álldogál!Örülj hogy nem dobott intézetbe hanem inkább "kaffog" neked. Meg is halnál te egy olyan helyen.. Kis hülye..
2010. okt. 9. 09:32
 28/34 anonim ***** válasza:
36%
Lehet lepontozni nem érdekel... Nekem nem fogja beadni hogy ő hű de segíteni akar.. Aki így beszél az anyjáról.. Mert ha még verné.. vagy szidalmazná tűrhetetlen szavakkal. De könyörgöm annyit vétett hogy nem ülve eszik?
2010. okt. 9. 09:35
 29/34 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyenek. Ők a mártíranyák, akik örökké melóznak és a legtöbb esetben a szükségesnél jobban is sanyargatják magukat. Ez egy burkolt önsajnáltató magatartás, ami nem jó. A baj az, hogy nincs tudatában ennek. Csak az alapos megbeszélés segíthet, hogy te nem igényelnéd ezt és jobban felnéznél rá, ha egy kicsit magára is odafigyelne.
2010. okt. 9. 11:12
 30/34 anonim ***** válasza:

baz..dmeg... te ilyen hül-ye vagy??

Úristen-.-" nagyon ciki:D

inkább annak örülj h süt.. ennyiért sza-rozni mert állva eszik??

bas-zzus.... most úgy pofánba.sználak:D

13/L

2010. okt. 9. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!