Idegesít anyám! Mit csináljak vele?
Be áll a konyha közepére és állva eszi a levest! Mikor mondom neki h ülj már le,azt mondja h nincs ideje,mert h süti a húst! Én meg egy tányér levest alig tudok odavinni az asztalhoz mert kerülgetnem kell a konyhába. Mondtam neki h addig hagyd abba a sütést aztán ülj le,de csak neki állt kaffogni h akkor sose végez. Mondom neki h majd akkor én befejezem a sütést ha meg ettem a levest,de az se tetszik neki mert azt mondja h én elégetem az olajat.
Semmi se jó neki. Aztán majd 2 nap mulva kapom h mert én csak ölbe tett kézzel várom h legyen a kaja az asztalon...
én örülök neki,de annak nem h amikor meg segítek neki akkor leüvölti a fejem,semmi nem tetszik neki!
Ma megcsináltam a paprikás krumplit h kész legyen a kaja mire haza ér.
Persze ez sem tetszett neki. Épp h mert magának megkostólta közölte h ez sótlan,meg ehetetlen és kiborította. Meg pampogott h nem tud mit enni ma :S én csak jót akartam,meg nem akartam h csesztessen h csak várom h kész legyen a kaja :S vagy h ne legyen ideje rendesen ülve enni.
Amugy m,eg tényleg kicsit sótlan lett,de ezt nem hiszem el h nem tudta volna magának korigálni!!! Olyan idegesító h így viselkedik
Kedves kérdező!
Anyukád kaffog a konyha közepén. Te szájalsz vele. És apukád mit csinál?
az mióta szájalás ha mondom neki normálisan h befejezem a hús sütést,ő meg üljön le és egyen normálisan? :O milyen neveletlen vagyok h segíteni akarok... :O
Apukám meghalt,még mikor kicsi voltam. nem is ismertem. autóbaleset volt.
Igazad van nyuszibogyó.Más 13 éves lányok csak a seggüket meregetik,és csak akkor tévednek be a konyhába ha az anyjuk beszól a szobába: kész az ebéd,gyere enni.
Ehhez képest te már milyen otthonosan mozogsz a konyhában zsenge korod ellenére.
Anyád még nagyon gyereknek tekint,és nem hiszi hogy rádbízhatja a húst,vagy épp ellenkezőleg az nem tetszik neki hogy már ezt is meg tudod csinálni,mert eddig azt hitte csak ő képes rá,és a konyha az ő privilégiuma.
Úgy tűnik anyádnak semmi se jó,az se ha van rajtad sapka,és az se ha nincs.Ha már választani kell,akkor ne erőltesd hogy segíthess neki,mondja csak hogy nem teszel semmit,ebből kevesebb a konfliktus.
baz..dmeg... te ilyen hül-ye vagy??
Úristen-.-" nagyon ciki:D
inkább annak örülj h süt.. ennyiért sza-rozni mert állva eszik??
bas-zzus.... most úgy pofánba.sználak:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!