Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít anyám! Mit csináljak...

Idegesít anyám! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Be áll a konyha közepére és állva eszi a levest! Mikor mondom neki h ülj már le,azt mondja h nincs ideje,mert h süti a húst! Én meg egy tányér levest alig tudok odavinni az asztalhoz mert kerülgetnem kell a konyhába. Mondtam neki h addig hagyd abba a sütést aztán ülj le,de csak neki állt kaffogni h akkor sose végez. Mondom neki h majd akkor én befejezem a sütést ha meg ettem a levest,de az se tetszik neki mert azt mondja h én elégetem az olajat.

Semmi se jó neki. Aztán majd 2 nap mulva kapom h mert én csak ölbe tett kézzel várom h legyen a kaja az asztalon...

2010. okt. 6. 17:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
B*zdmeg! Majd ha sütni és takarítani sem tud, mint az enyém, akkor ugassál!
2010. okt. 6. 17:32
 2/34 anonim ***** válasza:
21%
Nah figyelj. most ne csinálj semmit. majd mikor kiejti a száján h csak várod a kész kaját. Akk oszd ki.
2010. okt. 6. 17:32
 3/34 anonim ***** válasza:
79%
istenem.. ez de nagy probléma -.-""""""""""
2010. okt. 6. 17:34
 4/34 anonim ***** válasza:
91%

Kezdd el tisztelni őt. Hidd el, nem azért teszi, hogy téged idegesítsen. Segíts neki a házimunkában, de lehetőleg kérés nélkül, és ne úgy nézzen ki, mintha szívességet tennél.

Amikor pedig ideges vagy, jusson eszedbe, hogy jöhet még olyan idő az életedben, amikor mindent megtennél azért, hogy ott álljon a konyha közepén, és kerülgetnéd még nagyon szívesen.

2010. okt. 6. 17:37
 5/34 anonim ***** válasza:
96%
Én szívből kívánom neked,hogy édesanyáddal ez legyen a legnagyobb problémád az életben...
2010. okt. 6. 17:39
 6/34 A kérdező kommentje:

én nem veszekszek vele,ő kaffog velem.

Ott állt szó szerint a konyha közepén(ráadásul tök pici a konyhánk és anya se egy manöken alkat) aztán én meg a tányér levessel alig tudtam kikerülni,majdnem magamra borítottam az egészet! A földre igy is jutott egy kicsi,és azért is csesztetett h milyen szerencsétlen vagyok.

Semmi nem tetszik neki. Dilizik,mert állva kell ennie,de a húst sütést nem akarja abbahagyni,és az se tetszik neki h én majd megcsinálom

2010. okt. 6. 17:39
 7/34 anonim ***** válasza:
hány éves vagy 15?
2010. okt. 6. 17:42
 8/34 A kérdező kommentje:
13
2010. okt. 6. 17:46
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

ez most komoly? hehh, olyan minthaamerikai kiscsaj lennél, a legapróbb, semmit nem érő dolgon kapod fel az agyvized...

én naponta 2x kenyéren élek, vagy mekin, vag hozatott kaján, az egész házban áll a kupi...hehh, ha nekem ilyen gondokkal kellene foglalkoznom, hawaiiban élnék-.-"

2010. okt. 6. 17:54
 10/34 anonim ***** válasza:
83%

Mi az, hogy "kaffog"???...

Hogyan beszélhetsz anyukádról így?!... 8-[[

Szégyellhetnéd magad!!!

Tényleg EZT érdemli az anyukád tőled, hogy ÍGY beszélj róla, egy nyilvános fórumon leszólod, miközben ő megállás nélkül RÁD dolgozik?!...

Tudod mit?!

Menj ki anyukádhoz a konyhába és mond meg neki az üzenetem : feküdjön le kényelmesen a kanapéra, vagy üljön a számítógép mellé órákig fórumozni, ne pedig a r.ohadék m.ocsok hálátlan kölykére robotoljon!!!...

A m.ocsok kölyök majd megkeni magának a zsíroskenyeret, ha már nagyon éhes, sőt lemegy majd a boltba megvenni a kenyeret, ha majd nagyon kopog a szeme, nem kell neki húst sütögetni, levest főzögetni, mert neki még az anyját kikerülni is "idegesítő"!...

Majd akkor írd meg nekünk, hogy mitől is vagy ideges!!!

2010. okt. 6. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!