Mi tegyek, ha anyám annyira idegesít sokszor, hogy nem bírok otthon lenni?
Olyan nyekeregve beszél,hogy nem bíírom!! Ez most nem vicc. Régebben nem volt ilyen! Mit tegyek?
20/L
Nyekeregve??? Ezt nem értem. Mit mond, téged szid?
Ha csak cseszeget, legjobb, ha nem válaszolsz, nem ugatsz vissza, - akármennyire fent van a pumpa -,mert csak rosszabb lesz - hanem ráhagyod, akkor majd abbahagyja.
Vagy próbáld elterelni a figyelmét, ügyesen válts témát olyasmire, ami érdekli, és amiről nyugodtan tud beszélni. Pl. amihez ért, és amiről szívesen és higgadtan beszél. Ez néha bejön.
Takaríts ki, tarts rendet - bár van, aki ekkor is keres valami belekötnivalót. :S Olyankor gondolj arra, hogy szegénynek milyne rossz a munkában, házasságában (ha rossz a házasság) és csak a feszültség jön ki belőle. És ha nem jönne ki, megbetegedne, úgyhogy inkább elhallgatod.
köszi a választ,de asszem félreértettél...nem szid, meg semmi!
csak egyszerűen irritál ahogy beszél
ezt nem tudom máshogy megmagyarázni...másnak is van ilyen?
persze,szeretem,csak össze vagyunk zárva egész nap,ő nyugdíjas,én meg vizsgaidőszak kellős közepén vagyok. :S
minden kis dologra ugrok...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!