Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek, ha anyám annyira...

Mi tegyek, ha anyám annyira idegesít sokszor, hogy nem bírok otthon lenni?

Figyelt kérdés

Olyan nyekeregve beszél,hogy nem bíírom!! Ez most nem vicc. Régebben nem volt ilyen! Mit tegyek?

20/L

2010. jún. 12. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem is idegesített az anyám, de nem a hangja, hanem inkább az életvitele és a mérhetetlen önzösége. Összeszedtem minden bátoragom és nekiindultam Németországnak, itt vagyok, jól vagyok, megvan mindenem és haladok elöre.
2010. jún. 12. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Költözz el. Nagykorú vagy, nem vagy köteles anyukád lakásában, az ő pénzén élni. Keress albérletet, dolgozz, keress pénzt, oszd be, tartsd fenn magad.

Hidd el, meg fog oldódni a problémád.

2010. jún. 15. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Annyira tudom miről beszélsz.

Arról, hogy affektál, mézesmázosan beszél, elnyújtja a szavakat és nyááááááááááááávog.

Na nekem az anyósom ilyen. Engem még soha nem idegesített a hanglejtése senkinek, de ő ha megszólal, ki tudna üldözni a világból. Szó szerint annyira irritál, hogy ha vele kéne élnünk, én nem tudnék. És nem azért mert szemét vagyok, hanem egyszerűen nem bírom elviselni. Megértelek. Nehéz lehet, de neked legalább anyukád ilyen, őt azért csak el tudod viselni, mert szereted.

2010. jún. 15. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetőséged menekülj el otthonrol minél hamarabb, mielött kikészülsz teljesen. Tapasztalat. Ha lenne hova én már rég nem otthon lennék...
2010. jún. 15. 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát ezt én nem értem, elég szívtelen, sőt utálatos dolog egy sima hangszínt, hanghordozást nem tolerálni, ha nem is bánt, nem cseszeget. Ráadásul olyan súlyos szinten, hogy otthon lenni nem bírsz.

első

2010. jún. 15. 17:06
 16/18 A kérdező kommentje:

kedves utolsónak: eddig semmi bajom nem volt,egyik napról a másikra kezdtem erre figyelni stb. Tudom hülye vok :D

Remélem elmúlik.

2010. jún. 15. 20:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha mégsem,akkor elköltözök,ahogy a többi válaszoló is mondta. Örülök h nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
2010. jún. 15. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:
nyomorék anyád van meg te is az vagy itt panaszkodsz róla mint valami vénasszony inkább költözz albérletbe vagy zárd be kulcsra az ajtódat azt akkor nem hallod a nyekergőt xD..
2014. júl. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!