Mi tegyek, ha anyám annyira idegesít sokszor, hogy nem bírok otthon lenni?
Olyan nyekeregve beszél,hogy nem bíírom!! Ez most nem vicc. Régebben nem volt ilyen! Mit tegyek?
20/L
Költözz el. Nagykorú vagy, nem vagy köteles anyukád lakásában, az ő pénzén élni. Keress albérletet, dolgozz, keress pénzt, oszd be, tartsd fenn magad.
Hidd el, meg fog oldódni a problémád.
Annyira tudom miről beszélsz.
Arról, hogy affektál, mézesmázosan beszél, elnyújtja a szavakat és nyááááááááááááávog.
Na nekem az anyósom ilyen. Engem még soha nem idegesített a hanglejtése senkinek, de ő ha megszólal, ki tudna üldözni a világból. Szó szerint annyira irritál, hogy ha vele kéne élnünk, én nem tudnék. És nem azért mert szemét vagyok, hanem egyszerűen nem bírom elviselni. Megértelek. Nehéz lehet, de neked legalább anyukád ilyen, őt azért csak el tudod viselni, mert szereted.
Hát ezt én nem értem, elég szívtelen, sőt utálatos dolog egy sima hangszínt, hanghordozást nem tolerálni, ha nem is bánt, nem cseszeget. Ráadásul olyan súlyos szinten, hogy otthon lenni nem bírsz.
első
kedves utolsónak: eddig semmi bajom nem volt,egyik napról a másikra kezdtem erre figyelni stb. Tudom hülye vok :D
Remélem elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!