Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít anyám! Mit csináljak...

Idegesít anyám! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Be áll a konyha közepére és állva eszi a levest! Mikor mondom neki h ülj már le,azt mondja h nincs ideje,mert h süti a húst! Én meg egy tányér levest alig tudok odavinni az asztalhoz mert kerülgetnem kell a konyhába. Mondtam neki h addig hagyd abba a sütést aztán ülj le,de csak neki állt kaffogni h akkor sose végez. Mondom neki h majd akkor én befejezem a sütést ha meg ettem a levest,de az se tetszik neki mert azt mondja h én elégetem az olajat.

Semmi se jó neki. Aztán majd 2 nap mulva kapom h mert én csak ölbe tett kézzel várom h legyen a kaja az asztalon...

2010. okt. 6. 17:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%

hehh, kislányok, látom te olyan luxusban élsz, ahol nehéz megmozdulni, és kikerülni a főző anyukádat, egy tányér levesért...

mondjuk tedd az asztalra a levest, és ülve könnyebb szedni.PÉLDÁUL.

2010. okt. 6. 18:06
 12/34 A kérdező kommentje:

Az asztalon ott a mikró,és annyi hely van h két ember oda tud ülni h egyen,az étel már nem fér oda.

Igen,kaffog. ilyen visitós hangon beszél velem,mikor normálisan kérdezem h miért ül le,erre vísítva közli h mert nincs ideje mert süti a húst. Mikor mondom neki h hagyja abba aztán majd folytatja,akkor már rikonyálva közli mert akkor sose végez. Mikor mondom neki h majd akkor én befejezem a sütést,már félig kiabálva visongatva mondja h én oylan szerencsétlen vagyok h elégetem az olajat,meg ha levest is kilötyögtettem. Pedig tényleg csak kicsi ment le a földre és egyből fel is takarítottam. Meg persze ha nem állt volna ott a könyha közepén akkor nem lötyögtetem ki a levest-de persze ezt nem is mondtam neki.

Azért huztam fel magam,mert semmi nem tetszik neki. Ha segítek az is baj,ha meg nem az is!

18.02 te meg vmit nagyon félre értelmeztél... nem az idegesítő h ki kell kerülni anyámat,hanem az amilyen stílusba válaszol mikor kérdezek vmit tőle,h miért áll ott és eszik állva.

meg különben se kértem h dolgozzon rám,mert mondtam neki h befejezem helyette és üljön le normálisan ő is enni,de hát nem tetszett neki.

2nap mulva meg közli h semmit nem csinálok itthon. Ez az idegesítő. Mert ezt szokta mindig.

A felnőttek elvárják h a gyerek normálisan beszéljen velük v épp róluk,aztán ők meg nem adják meg ugyanazt a tiszteletet... Attól h gyerek vagyok még anyámnak nem kéne igy kaffogni velem,mikor én normálisan beszélek hozzá

2010. okt. 6. 18:46
 13/34 A kérdező kommentje:

* nem ül le

bocsánat kihagytam

2010. okt. 6. 18:52
 14/34 OliaTIRA ***** válasza:
100%
orulj hogy anyud el meg.
2010. okt. 6. 19:14
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Edesanya-gyermek.

Nem szeretnek megbantani egy fiatalt sem, de most a kerdezo is pl. egy eleg pici dolgon emeszti magat, es meg olyat kerdezz, hogy mit csinaljon az anyaval!!!

Eloszor is ez a Te Edesanyad, Aki megszult es felnevelt, es mar akkor is a konyha kozepen ette meg az 1 tanyer leveset, amikor Te meg csak "eteto" szekbol mosolyogtal Ra, tehat ez egy megszokott szokasa, vagy tulajdonsaga, igy elkellene ezt fogadnod.

Nagyon sok problemat ez valtja ma ki a csaladokban, hogy a gyermek akarja megvaltoztatni a szulot, vagy pedig neha a szulo akarja iranyitani a felnott gyermeket.

Mindenki elfelejtkezik a szeretetrol, a tiszteletrol, mert ha ez megvolna, akkor meglenne azis, hogy elfogadjuk egymast a tulajdonsagaival, a szokasaival, s ha nem tetszik, akkor pedig turelmesek leszunk es alkalmazkodni fogunk.

Ertekelni kellene azt, hogy az Anyukad gondoskodik Rolad es ha allva eszik is, mivel gondolom, hogy megehezett, talan rohanos napja volt, de nem kovetett el olyan dolgot,

hogy ezt valtsa ki beloled, inkabb probald kifejezni a haladat, es ugy hogy erezze ezt, akkor talan O is maskeppen fog viszonyulni hozzad.

Ne felejsd el, Te vagy a gyermeke, nem O a Tied!

Te meg fejlodni fogsz, de a mamad mar egy felnott ember es kell, hogy ezt megersd es azis, hogy ezt a Mamad is erezze, hogy Te is tisztaban vagy ezzel!

2010. okt. 6. 19:44
 16/34 anonim ***** válasza:

az én nagyim azért ült mindig evés közben, mert azt monta: ha állsz, a lábadba megy a leves.

mond ezt neki, HÁTHA.

de ugyis meglehet oldani, hogy külön esztek:)

2010. okt. 6. 20:00
 17/34 anonim ***** válasza:

21:32

Ez egy olyan technika, amit Te mar kiprobaltal es mukodott,

vagy pedig a sajat fantaziad termeke?

2010. okt. 7. 08:20
 18/34 A kérdező kommentje:

komolyan mondom nem értem anyámat! Semmi nem jó neki. Ma is csak kaffogott velem,pedig mikor megjöttem suliból rendet raktam összekészítettem a rakott krumplit h már csak sütni kelljen,erre mikor meggjön már megint csak csesztetni tud,h nem tud leülni egy kv-t meghinni,mert miért nem sütöttem meg a kaját ha már összeraktam... mondom neki h azt hittem h ugy jobb lesz h majd frissen tud belőle ő is enni,erre dirigál nekem h mert megint csal ölbe tett kézzel várom h ő megcsinálja!

Nem hiszem el! Én tényleg csak jót akartam,azzal h majd ha metgjön akkor be lehet raknia sütőbe és majd friss en tud belőle enni,de nem tetszik neki ez sem. Így segítek neki legközelebb az biztos

2010. okt. 7. 18:33
 19/34 Kerdesemvan válasza:
70%
Szerintem te nagyon hülye vagy!!!!!!!!!!
2010. okt. 8. 17:24
 20/34 anonim ***** válasza:
57%
Örülj hogy édesanyád meg csinálja az ebédet. gondolom nem akarsz a helyembe lenni...nekem nincs időm enni,mert egész nap járom az utat.reggeli nincs,ebéd csak 2 szendvics vacsora szintén szendvics egy parkolóban.ha nekem csak ennyi lenne a problémám...talán még örülnék is neki.
2010. okt. 8. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!