Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít hogy sosem áll meg...

Idegesít hogy sosem áll meg az anyám, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Amíg szünetben itthon volt is csak pakolászott, főzött, sütött, fúrt, faragott, szerelt, mosott, átrendezte a szobát, nappalit kétszer is, stb. Adtam neki 3 filmet hogy azt nézze inkább de abból is csak kettőt nézett meg 2 hét alatt.

Mármint nem az a baj hogy mindent megcsinál hanem hogy utána nyafog hogy semmire nincs ideje, fáradt, hogy neki sosincs ideje magára, hogy megint nem tud időben lefeküdni. Pedig lenne ideje ha visszavenne kicsit és nem csinálná ezt. Nem lehet vele mit kezdeni? Vagy ez normális? Mások is ilyenek?

2010. jan. 6. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám is ilyen volt. Miután elköltöztem és csak egy gyerek maradt aki körül rendezkedhet, meg rövidebb lett a munkaideje, eleinte még kényszeresen pakolt. Három éve nem lakom otthon. Mostanra megtanult lazítani. Előrordul, hogy nem kel fel hatkor, alszik akár fél 7-ig is! :D:D

Hozzáteszem, általában délutános, kettőre megy dolgozni...

Sztem nem fogod tudni lelőni. Anno nekem se sikerült. Műtét után hazajött, a két hét pihi helyett harmadnap már takarított...

2010. jan. 6. 00:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én anyukám is ilyen, mindig csinál valamit, hogy lefoglalja magát, mondtam neki, hogy menjünk el plázába nézelődni, de mondta, hogy nem, mert a lakás magától nem fog tiszta lenni:D
2010. jan. 6. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen detto, pedig már mindent beígérünk neki a férjemmel, h elvisszük ide-oda de rémes! :))
2010. jan. 6. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Mintha csak magamra ismertem volna!! Nem lehet leállítani, nem bizony. Mert ameddig nincs minden rendben körülöttem, képtelen vagyok leülni, nyugodtan, de szerintem ez így jó. Milyen lenne, ha semmit nem csinálna, csak a saját hobbijával foglalkozna? Nyilván akkor meg azért írtál volna be, hogy nem csinál semmit. Jó ez így, ez a rendes mamák sorsa, eljön az idő, mikor nem lesz már mit csinálnunk, kirepül minden gyerek, az erő is elfogy, majd akkor ülünk a DVD előtt, vagy ki tudja mi lesz addigra és nézgelődünk. Üdv, anyudnak!
2010. jan. 6. 06:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
csak egy kérdés: és Te segítesz neki?
2010. jan. 6. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó ehhez mi közöd???????kérdez valamit, akkor miért kell lelkifurdalást keltően kérdezgetni??:D szánalooom.....na én meg ezt rühhelem :D
2010. jan. 6. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 06:03!

Azért beláthatjuk, hogy az arany középút a legjobb.

Nem csak a hobbijával kell foglalkoznia, de az sem állapot, hogy egésznap rendezkedik, és egy szünet alatt kétszer átrendezni a nappalit, stb.

+ Akkor minek nyafog a végén?

2010. jan. 6. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
11.12 te meg mi a frászt szólsz bele, hogy szépen fejezzem ki magam!!!!!! azért kérdeztem, mert ennek tudatában akarnék válaszolni a kedves kérdezőnek. mert ez nem mindegy!!!!!!! foglalkozz a saját dolgoddal!
2010. jan. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!