Csak engem idegesit fel mindig anyám?
dehogyis!
szerintem mindenkit. legálibis engem igen.
...anyád? Édesanyádra gondolsz? Aki életet adott neked?
Nem, biztos mást is idegesít néha az Anyukája.
Javaslom, vegyél elő egy fehér lapot, középen húzz egy vonalat, és jobb oldalra írd fel a jó tulajdonságait, a balra pedig a rosszakat.
(Esetleg utána a saját tulajdonságaidat is elemezheted, és lehet, hogy nem fogod olyan rossznak látni Anyukádat.)
engem is sokszor felhúz.. de kb arra gondolok,hogy igenis ő az anyám,és nem kezdek el vele veszekedni,mer később megbánom,és amúgy is,nemsokára koleszba megyek,ott pedig nem fogom mindennap látni,és hiányozni fog... még az is h megszadta hányra jöjjek haza :D viszont,ha itthon lakok még pár évig majd,az nem olyan hosszú idő,és szeretném ezt a kis időt,még velük tölteni,és nem veszekedéssel.. segítek neki,amiben csak tudok,bár fiatal,életrevaló nő,(38éves) de próbálom megkönyítemni a dolgát :D
15/L
Valószínűleg már mindenkit érzett így életében, mint te. De akármennyire is idegesítő, fájó az amit az Édesanyáink mondanak, ők mindig csak a legjobbat akarják nekünk. Mivel pedig ők is emberek, ők is tévedhetnek. De nagyon szeretnek minket!
Mi is biztosan sokszor megbántjuk, idegesítjük őket, csak ők ezt nagyon ritka esetben jegyzik meg felénk...inkább lenyelik, és mosollyal felelnek, mert SZERETNEK!
Engem is idegesit, ezert hetente 1-2 talalkozom vele. Olyan mint egy eretlen kisgyerek, a 12 eves lanyom is jobban viselkedik :D de hat ez van, nem lehet megvaltoztatni!
32/N
nem csak téged engem is -.-
demár kib*szottul és f*szomkivan vele
Engem is felhúz.. Pl ma: Szerettem volna kimenni egy barátommal, biciklizni a városba (kisebb városban élek szóval nem akkora mint pl BP) erre nem engedett, mert hogy az a gyerek tróger meg ez meg az.. mondom magamba hogy te ismered őt? De ha ezt megmondom neki akkor jön a szokásos szöveg hogy hogyan beszélek, meghogy mit képzelek én hogy 15évesen a városba szeretnék menni, meghogy az ő fiát ne lássák a városba trógerekkel..
Na most ez normális? sétálni kimehetek. de biciklin nem. és csakis csaj ismerősömmel mehetek ki.. akkor is ha nemvagyok itthon a megbeszélt pl 3órára hanem 3óra 1percre érkezem, már problémázik..
Annak örülök h lányokkal mehetek ki, de annak nem hogy CSAK, mert így a barátaim is fújnak rám h velük nemmek ki..
Mit tegyek h engedjen?
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!