Mit tegyek, miért idegesít ennyire anyám új pasija?
Sztem hagyd anyukádat élni.
Vagy félsz h csak kihasználja a férfi?
Vagy mitől tartasz?
Változás.
Kicsit még féltékeny vagy, de, ha rendes a pasi, idővel az ellenérzésed is elmúlik.
Valahogy nekem az jött le a dologból, hogy elképzelhető, hogy neked is tetszik ez a férfi, legalább egy kicsit, és ezért idegesít a jelenléte. :) Ezzel szerintem nincs baj. Ezt onnan szűrtem le, hogy ezt írtad: "igazából elég aranyos és magas, a közelébe sem merek menni"
Valószínűleg még kislány vagy, de azért annyira már nem. Nem tudod hogy kell kezelni a férfiakat.
Szerintem hamarosan túl leszel ezen az érzésen. Ha tényleg nagyon idegesít, akkor szerintem azt kéne anyukádnak mondani, hogy neked még hozzá kell szoknod az ő jelenlétéhez, ezért szeretnéd megkérni, hogy apránként vonuljon be a lakásotokba, és hogy eleinte csak heti 1-2 nap jöjjön, aztán ahogy megismerted, persze jöhet többet is, csak neked ez így sok elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!