Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, miért idegesít...

Mit tegyek, miért idegesít ennyire anyám új pasija?

Figyelt kérdés
A vér szerinti apámat nem ismerem, bár tudom hogy vannak féltesóim és velük is szemét volt. Szóval anyuék olyan korán váltak szét, hogy nem emlékszek az apámra. Nevelő apám volt, kb 5-6 éves koromtól, én őt tekintem igazi apunak, mert ő is mindig úgy viselkedett mint ha a lánya lennék. Jó, mondjuk őt sem szerettem/szeretem, mert elég szigorú, néha idegel. Most már ő sem lakik velünk, anyámnak új barátja van, aki szinte minden nap nálunk alszik, itt van a parfümje, a borotvája és ez nagyon idegesít! Aludni sem bírok miatta! És anya olyan természetesen viselkedik, néha cikis helyzetbe kerülök (legalább is én így érzem) a pasi előtt. Igazából elég aranyos és magas, a közelébe sem merek menni! Nem azzal van a bajom hogy pasija van anyának, vagy hogy itt van nálunk, csak miért kell ennnyire bevackolnia magát? És hogy itt alszik nálunk?! Anyuval már beszéltem erről, de semmi nem változott, persze elég bunkó dolog lenne tőlem is ha miattam nem jönne "anyám szerelme" anyámhoz. Szóval nem akarok rosszindulatú lenni, de mégis nagyon idegesít!
2009. dec. 22. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Sztem hagyd anyukádat élni.

Vagy félsz h csak kihasználja a férfi?

Vagy mitől tartasz?

2009. dec. 22. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Változás.

Kicsit még féltékeny vagy, de, ha rendes a pasi, idővel az ellenérzésed is elmúlik.

2009. dec. 22. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
nem tudom hány éves vagy , de meg kell értened, hogy anyukád felnőtt nő és szüksége van , szeretetre , kapcsolatra. ha meg a pasival amúgy semmi baj nincs, anyukád meg boldog akkor szerintem inkább el kéne fogadnod a helyzetet.
2009. dec. 22. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nekem az jött le a dologból, hogy elképzelhető, hogy neked is tetszik ez a férfi, legalább egy kicsit, és ezért idegesít a jelenléte. :) Ezzel szerintem nincs baj. Ezt onnan szűrtem le, hogy ezt írtad: "igazából elég aranyos és magas, a közelébe sem merek menni"

Valószínűleg még kislány vagy, de azért annyira már nem. Nem tudod hogy kell kezelni a férfiakat.

Szerintem hamarosan túl leszel ezen az érzésen. Ha tényleg nagyon idegesít, akkor szerintem azt kéne anyukádnak mondani, hogy neked még hozzá kell szoknod az ő jelenlétéhez, ezért szeretnéd megkérni, hogy apránként vonuljon be a lakásotokba, és hogy eleinte csak heti 1-2 nap jöjjön, aztán ahogy megismerted, persze jöhet többet is, csak neked ez így sok elsőre.

2009. dec. 22. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy, és hány éves az új "apu". De vigyázz, és tartsd távol magadtól, mert nem ő lenne esetleg az első, aki bepróbálkozik a lánynál is nem csak az anyjánál. Ebből pedig iszonyú bonyodalmak lennének. Úgyhogy ne nézz rá olyan szemmel, és ne is gondolj olyasmire. Ha nincs barátod, akkor ismerkedj a saját korosztályodból. Ha lesz, nem fog annyira zavarni anyukád új barátja sem.
2009. dec. 22. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
ma 11:24-es: szerintem nem vagy egészen normális! Ilyen hülyeséget irni - minem akarod még rontani a helyzetet, szó sincs arról, hogy a férfi molesztálná a lányt - nem mindenki olyan!
2009. dec. 22. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!