Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 4 év után se akar eljegyezn...

Ha 4 év után se akar eljegyezni, szerintetek nem is fog? Van még értelme várni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
36%

A 19 éves lánynak igaza van, szerintem is. Nem vagyok sokkal idősebb nála, de 19 évesen nekem is komoly kapcsolatom volt, míg az egyetemi évfolyamtársaim "éltek" én kitartottam egyetlen ember mellett.

Tudjátok, mindenki minket irigyelt abban az időben , mostanában hallottam vissza. Tudod sokak vágynak komoly kapcsolatra abban az életkorban én is olyan voltam.

Én mindig tiszteletem azt aki nem fűvel-fával, hanem szerelemből és kitartott...

nekünk se volt könnyű éltünk távkapcsolatban is, megoldottuk. És az a legfontosabb, hogy volt HITÜNK egymásban. Már 18 évesen megígértem neki, hogy egy nap a felesége leszek, és még most is tartom magam hozza!

A mi kapcsolatunk különleges, szerintem olyan mint annak a lánynak, mindig hittünk...és hiszünk.

Továbbá a nyakamat tenném, hogy tartósabb és szilárdabb a mi kapcsolatunk, akik úgymond "együtt nőttünk fel" mint azoknak akik a megfontolt 3o éves korukban (belekalkulálva a háttérben anyagiakat, kiélést és minden hülyeséget) mentek férjhez 1-2-3 év után.

Bocs az offért. nem tudtam kihagyni

a kérdésre a válaszom meg, az amit lehet, hogy már sokan mondtak, BESZÉLJ a pároddal!:)

2010. okt. 6. 21:54
 72/73 anonim ***** válasza:
29%

"Továbbá a nyakamat tenném, hogy tartósabb és szilárdabb a mi kapcsolatunk, akik úgymond "együtt nőttünk fel" mint azoknak akik a megfontolt 3o éves korukban (belekalkulálva a háttérben anyagiakat, kiélést és minden hülyeséget) mentek férjhez 1-2-3 év után."

Eme marhaságot leszámítva igazad van.

2010. okt. 7. 09:36
 73/73 anonim ***** válasza:
Végül mi lett, Kérdező? Összeköltöztetek? Eljegyzett a barátod? Vagy szétmentetek?
2015. júl. 17. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!