Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 4 év után se akar eljegyezn...

Ha 4 év után se akar eljegyezni, szerintetek nem is fog? Van még értelme várni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
12:42 jöhetne hozzám például.
2010. okt. 6. 12:43
 32/73 A kérdező kommentje:
Vagy mehetnénk albérletbe, vagy vehetnék kölcsönt, lehetőségek vannak. Midnketten dolgozunk, nem rossz a fizetésünk se. A szüleimnél nagy a ház, simán elférnék, de albérlet is beleférne. Ha ül otthon és gyüjtöget lakásra, 20 év múlva se lesz meg a pénz.
2010. okt. 6. 12:48
 33/73 anonim ***** válasza:
16%
a 19éves lánynak, aki "veri"magát: szinte fogadást mernék rá kötni, hogy ilyen felfogással 10 év múlva elvált nő leszel, 2-3 gyerekkel a nyakadon. De az is lehet, hogy szimplán más szubkultúrából származunk és csupán csak arról fogsz 10 év múlva itt a GYK-n siránkozni, hogy ver vagy csal a férjed. Most ne válaszolj, majd 10 év múlva meglátod, hogy így lesz.
2010. okt. 6. 12:49
 34/73 anonim ***** válasza:
65%

Annak a 19 éves lánynak több esze van mint neked elözö. Te melyik korszakban nöttél fel? Az inkvizió idején?

A világ legeslegjobb dolga azzal kirándulni, túrázni, mozizni, élni az életet akik szeretsz. A házasság meg nem konyhaszolgálatos börtön mint ősanyáink idejében. 2010 van.

2010. okt. 6. 12:52
 35/73 anonim ***** válasza:
59%
Mert ha én most kiélem magamat még vagy 3-4 évig,akkor van arra garancia hogy a férjem nem fog megcsalni???A mai világban általános porbéma az hogy mindenki azt hiszi hogy jól ki kell élni magunkat.Miért lenne így?Azért mert nem megyek haza hetente másik pasival azért tuti hogy csalni fog a férjem 10év múlva???Ugyan már...
2010. okt. 6. 12:52
 36/73 anonim ***** válasza:
16%
Jó, ti más világba éltek, mint én valószínűleg:) 19 évesen még én is úgy gondoltam az aktuális barátommal, mint az a lány, de utána elkezdtem egyetemre járni, megismertem új embereket, bejártam egész Európát, különböző országokban éltem és megismertem, hogy milyen is a világ és hogy mindennek megvan a maga ideje, semmit sem kell siettetni és az a lényeg, hogy jól érezd magad az adott helyzetedben. Bocs én ilyen cosmopolita csaj vagyok és nekem nem attól teljes a világ a 20as éveim elején, hogy egy gyűrű van az ujjamon és az áll az facebookomon, hogy házas:)
2010. okt. 6. 13:01
 37/73 anonim ***** válasza:
72%

Nővéremék kb 18 évesen jöttek össze. 24-25 éves korukban elköltöztek albérletbe, most költöznek a saját lakásukba (28 évesen). Esküvő még nem volt, de eljegyzés már pár éve. Úgyhogy önmagában nem tragédia, hogy 4 év után nem jegyzett el, de tesómék előre megtervezték, hogy ahogy tudnak elköltöznek, lesz saját lakás stb. Tehát az nem volt kérdés, hogy lesz-e, azt nem tudták mikor.

Ha a srác nem mond semmit és ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy 26 évesen otthon éljen - pedig megtehetné, hogy veled elköltözzön - szerintem egyértelműen nem veled tervezi a jövőjét. Az is lehet, hogy még élni akar, csajozni, bulizni.

2010. okt. 6. 13:04
 38/73 A kérdező kommentje:
De akkor miért van velem? Miért nem él, csajozik, bulizik? Nem erről van szó.
2010. okt. 6. 13:07
 39/73 anonim ***** válasza:
74%
Ha a 19 éves lánynak jó így és jól érzi magát, nincs semmi probléma. Én 23 évesen nem tudnám elképzelni, hogy valakivel összeházasodom, még élni szeretnék, ismerkedni, főleg, mert ez eléggé hiányzott az utóbbi évekből. Nekem más igényeim vannak és neki is más.
2010. okt. 6. 13:10
 40/73 anonim ***** válasza:

És honnan tudod, hogy nem csajozik? Persze lehet, hogy nem, de manapság nagyon diszkréten is el lehet az ilyesmit intézni. Főleg, hogy külön laktok.

Azért van veled, mert neki így jó egyelőre. Van barátnője, nincs teljesen egyedül. De nem szeret téged annyira, nem érez késztetést, hogy megházasodjon. Lehet 35 évesen sem akar majd. Sok ilyen férfi van.

2010. okt. 6. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!