Ha 4 év után se akar eljegyezni, szerintetek nem is fog? Van még értelme várni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:03
11/73 anonim válasza:
Nos akik eljegyzés után minimális idővel szétmennek,arról azt gondolom hogy nem volt egy megfontolt döntés,és nem helyes a "gondokat"egy eljegyzéssel csillapítani.Azt gondolom azért,hogy akik ilyen szituban vannak,azok azért éreztek valamit hogy nem megy minden olyan jól mint az elején...stb.nem?
12/73 anonim válasza:
Én egy, EGY év után közöltem a párommal, hogy én nem fogok a végtelenségig várni, felnőttek vagyunk együtt élünk, ha záros határidőn belül nem alakul ki benne az igény, hogy tovább lépjünk, akkor ne húzzuk egymás idejét, mert nem fair.
Egy ideig emésztgette a dolgot, aztán arra jutott, hogy kell neki is a házas élet és velem kell. Ennek két éve, eljegyzés megvolt, gyűjtünk az esküvőre.
13/73 A kérdező kommentje:
Midnig azt mondja, hogy velem tervezi a jövőt de még korai.
Szerintem már nem az.
2010. okt. 6. 12:23
15/73 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, ő 26
2010. okt. 6. 12:24
16/73 anonim válasza:
úristen, 23 évesen le akarod kötni magad? ilyenkor még bulizni kell! drága ám a válóper!!!!!!!!
17/73 anonim válasza:
Na, te is kifogtál egy 26 éves óriáscsecsemőt. Azért ebben a korban már nagyon rossz szöveg az, hogy "még korai".
Tényleg ülj le beszélni vele, hogy neked így nem jó és nyiltkozzon mikorra gondolja ugy hogy felnő egy házassághoz.
18/73 A kérdező kommentje:
Én már kibuliztam magam, már nem hiányzik. És esküvőt még én se szeretnék 1-2 évig, de egy gyűrű jót tenne, hogy tudjam haladunk valamerre.
2010. okt. 6. 12:28
19/73 A kérdező kommentje:
Még nagy családi felhajtásos eeljegyzésre se vagyom, csak egy gyűrű, jelképesen, csak kettesben. Olyan nagy kérés 4 év után?
2010. okt. 6. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!