Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 4 év után se akar eljegyezn...

Ha 4 év után se akar eljegyezni, szerintetek nem is fog? Van még értelme várni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim válasza:
86%

én 10-et vártam, bár mi már 4 év után jegyesek voltunk, de az még nem jelentett számára végveszélyt, úgyhogy azt hagyta ,de végre akkor kinyögte, hogy nem. még aznap elköltöztettem (persze, később kiderült, hogy akkor már csalt engem)

utána 1 hónapra rá megismertem a férjemet aki szerint ha 1 év után sincs semmi ott nincs a férfinek komoly szándéka (persze, nem 10-en, 20-onéveseknél értette, akik még tanulnak, meg otthon laknak hanem rendes háttérrel rendelkező felnőttekre). Pont egy évre az ismerkedésünk után házasodtunk és fél évre rá született az első lányunk.

2010. okt. 6. 12:32
 22/73 anonim ***** válasza:
52%

Annak üzenem aki azt írta hogy "úúúristen,leakarod kötni magad 23évesen?Éld ki magad...."

Én 19 vagyok 3éve komoly kapcsolatban egy 27éves férfival!Együtt élünk és gyűrű van az újjamon.Amennyire akartam kiéltem magam,nem hiányzik a hetente discó,a hetente lerészegedés,a drog sem,a pasizás sem!Amit meg nem próbáltam azt a párommal is kitudom.Elég gyér a hozzá állásod a dolgokhoz.Jelentem én 19évesen érettebb vagyok mint te...

És lehet hogy a kedves kérdező is 23évesen jóval készebb egy házasságra mint te leszel 30évesen...

2010. okt. 6. 12:33
 23/73 A kérdező kommentje:
És nem élünk együtt, szerintem pont ez a gond, hogy ő nem akar elköltözni otthonról...De nekem már kicsit kevés ez, hogy találkozunk meg néha együtt alszunk, mintha gimisek lennénk.
2010. okt. 6. 12:33
 24/73 anonim ***** válasza:
65%

Hoppá, most mondtad a lényeget. nem hajlandó elköltözni otthonról. Drágám, ez a férfi nem veled tervezi a jövőjét!!!

32/N

2010. okt. 6. 12:37
 25/73 anonim ***** válasza:
38%
Igen,abban van valami.Nem akar 4év után 26évesen elköltözni otthonról???Hát... :S:S
2010. okt. 6. 12:38
 26/73 anonim ***** válasza:
31%
Akik ilyen fiatalon "verik" magukat hogy már kiélték magukat annak írom, hogy a kiélés az nem feltétlen azt jelenti, hogy hetente lerészegedünk a discoba. Pl. létezik olyan, hogy kirándulás, színház, mozi, séta kettesben, egy-egy vacsora, majd utána jöhet stb... 19 évesen én is azt hittem, hogy áá mennyire kiéltem magam, aztán hiányoztak ezek a dolgok.
2010. okt. 6. 12:40
 27/73 A kérdező kommentje:
de akkor miért van velem 4 éve? Én tudom, hogy szeret és velem akar lenni, csak neki kényelmes így. Én nagyon szeretem, de nem tudom érdemes-e még várni. Kitudja hány év megy el meg így mellette, aztán kezdhetek előről midnent.
2010. okt. 6. 12:41
 28/73 anonim ***** válasza:
74%

Ha nincs pénze lakásra, és nem akar albérletbe menni, mégis hova menjen?

Az én 28 éves párom is otthon él, épp lakásra gyűjt..

2010. okt. 6. 12:42
 29/73 anonim ***** válasza:
24%

Bocs a kérdésre nem írtam, az egyik ismerősöm 9 év után most szeptemberben házasodtak, előtte nem volt gyűrű, a kapcsolatunk nem tudom milyen most, de pár éve mikor közelebb voltunk egymáshoz a csaj már akkor is sokat panaszkodott.

"előző"

2010. okt. 6. 12:42
 30/73 anonim ***** válasza:
73%

És kirándulni,moziba menni,színházat látogatni nem lehet a pároddal???Ez az egyik.

A másik meg az hogy,attól ha én komoly kapcsolatba vagyok,barátaim még vannak,akikkel mehetek "kirándulgatni".Elég gáz,az ha valakinek akinek komoly kapcsija van az már nem "kirándulgathat és nem mozizhat"

A 19éves lány aki "veri"magát

2010. okt. 6. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!