A nővérem a rossz döntéseivel szétbarmolja a családunkat, mit csináljak?
2 gyereke van, amikor egy gyerekkel nem bír, folyton kiabál velük, pedig amikor az első született, én is tudtam, hogy nem lesz könnyű az élete, pedig akkor voltam 14-15 éves.
A házassága úgy szr, ahogy van, a sógorom nem is foglalkozik a gyerekeivel.
Ezt a stresszt a nővérem rajtunk és a gyerekein vezeti le, és én még nem vagyok olyan helyzetben, hogy ez ellen tenni tudjak.
Amikor áthozza a gyerekeket, akkor én bezárkózom a szobámba (szerencsére ezt már megtehetem), de nyilván nem full kussba ülnek a gyerekek.
Mondjuk tényleg nem értem, miért a kérdezőt cseszegetitek. Iskolába jár, érettségire készül, gondolom otthon is besegít valamennyit, esetleg társasági élete is van, ne neki kelljen már rendszeresen, heti szinte pesztrálnia a testvére gyerekeit, mert az olyannak szült, aki nem apának való. És akkor még rinyál is, meg cseszegeti őket.
Hogy a nagyszülők besegítenek valamennyit, oké, én nem vagyok ezt a "magadnak szültél" jelmondattal érvelő, dea testvérnek akkor sem feladata ez.
Mert az nem önzés, hogy mert viszket nekem, ezért magam alá kettyintetek egy lusta emberrel két gyereket, majd amikor már meg van a két gyerek, akkor a gyerekeimet is tönkre vágom, és még a régi családomat (szülők, tesók) sem hagyom élni. Csak mert nekem gyerek kell. De amikor meg már megvannak, akkor úgy bánok velük, mint a kutyával, csak mert nem kis szobanövények.
Nem a két gyerek után lett ilyen a pali, nem is az első gyerek után, hanem a kezdetektől ilyen volt.
Azta, ezek a válaszok!
Tehát adott megint egy nő, akinek szaporodnia se kellett volna, mert az anyaszerep neki a gyerekek megcsinálásáig tartott. Az nem kifogás, hogy jajj, a férj mégsem segít. Itt gyakorin is napi két kérdés feljön ebben a kategóriában, má mindenkinek kívülről kéne fújnia, hogy csak magának szül, annyit szüljön, amennyit nevelni is képes.
A kérdező meg érettségizni készül, majdnem hogy még gyerek. Nehogy már a fiatal testvér örökölje meg a problémákat, tiszta vicc.
Kérdező, a szüleid hogy állnak ehhez? Ők hogy viselik, hogy a nővéred odahozza a gyerekeit? Neked egyébként nincs dolgod ezzel, bár én a helyedben kifejezném az igényeimet, hogy nyugalom kell, hogy tanulhass. A szüleidnek sem mindegy, gondolom, hogy milyen eredményeid lesznek ennek hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!