Rossz vagyok? Semmi sajnáltatás! (Bővebben lent)
Szóval kezdjük ott hogy szüleim elváltak mikor 2 éves is alig voltam, anyámnak nagyon sok szeretője volt akik engem folyamatosan cseszegettek, volt egy férfi akivel együtt volt vagy 5-6 évig ő is állandóan piszkált.
Elváltak, jött egy másik most vele van.
Nekem van egy nagynénim akit nagyon-nagyon szeretek még az anyámnál is jobban. Ő neki már férje lett és keresztlányuk lettem. Aminek nagyon örülök/örültem.
Térjünk a lényegre, azt érzem anyám elhanyagol. Nem pár hete, születésem óta. Nem kérdez felőlem semmit, mi történt a suliba stb. de az öcsémet szó szerint kinyalja nem vagyok rá féltékeny vagy ilyesmik egyáltalán nem.
És az a érzés amikor érzem azt a őszinte megdicsérést amit kapok a keresztszüleimtől azt elmondani nem tudom, meg azt a szeretetet amit adnak nekem. Nem érzem ezt sose nélkülük, anyámban csak azt látom nem törődik velem, nem érdeklem őt.
Meg örültem? Vagy csak egyszerűen szeretet hiányos vagyok?
"de az öcsémet szó szerint kinyalja"
Ezt remélem, csak elírtad...
És apáddal milyen maradt a viszonya? Könnyen lehet, hogy őt látja benned; őrá már nem tud haragudni, haragszik hát rád. Mert emlékezteted rá.
(Ez csak egy tipp, de hátha..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!