Mit tegyek halott nővérem ruháival?
5 éve egy autóbalesetben halt meg. A férje felajánlotta, hogy ingyen lakhatok a régi lakásukban, ami azóta üresen áll. Csóró egyetemista vagyok, ez hatalmas segítség nekem. Elfogadtam.
A lakásban sok minden úgy állt, ahogy nővérem hagyta, hát eléggé megrázó volt!
A szekrények tele vannak a ruháival. A hely hiánya nem annyira zavar, nekem alig van ruhám, viszont átnéztem őket és van egy halom márkás nadrág, fölső, egybe ruha, kabát, 4 nagy fióknyi drága fehérnemű, egy részén még rajta a címke. Mindegyik az én méretem, de se hordani, se eladni nem merem. Férje most Kínában él, egyhamar nem jön haza, ahogy észrevettem, ő rég elengedte ezeket, még a kulcsot is postán küldte el. Anyám a pasija 35 négyzetméteres lakásában él most, nem hinném, hogy örülne neki, ha 10 zsák ruhát odahordanék. Egyébként sem vagyok jóban anyámmal. A családom sajnos eléggé hátrányos minden szempontból.
Mi lenne a helyes szerintetek?
29: És? Nem írta, hogy akkor került 100 ezerbe. Ő annyinak gondolja.
De egyébként 5 éve is simán voltak 100 ezres kabátok.
Ettől még nem kamu. Nem tudom, mit kell ezen rugózni.
28-as !
Linkelj be nekem kérlek zara kabátot ami 100 ezer ft .
De 5 évvel ezelőtti árakra vagyok főleg kíváncsi.
33: Ennyire nehéz felfogni? :D
A kérdező gondolja annyinak. Nyilván nem volt a kabát mellé odatéve a blokk is.
17
Draga barátom, nekem van 500€ kabátom is. És ez még nem is akkora márka, amilyeneket a felső 10000 hord.
Kérdező. Amit a turiban vesz az ember, az is lehet hogy ugyanúgy került oda, hagyatékból. A tesódé volt, ha a férjének nem kell hordd nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!