Lelkiterror!Ha a rendőrsègen bejelentenèm,hogy egy bàntalmazò kapcsolatbòl menekülnèk kiskorù gyermekemnel az apa tudta nèlkül,akkor keresnènek?Ha ìgy döntenèk több csalàdtagot is èrintene a "bosszù" attòl fèlek!!!Fizikai bàntalnazàs nincs!
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 18:44
21/44 anonim válasza:
Sajnos a helyzet nem egyszerű.
Önmagában az, hogy bejelented a rendőrségen hogy "eltűnsz" a gyerekkel együtt nem járható, mert ez egy egyoldalú, jogilag nem megalapozott döntés.
Tulajdonképpen egyoldalúan megvonod a láthatás jogát.
Sajnos az első jogsértést Te követed el.
Nem azt mondtam, hogy ok nélkül, csak azt, hogy azért ehhez valahol jogi hátteret is kell "szerezni", amire lehetne hivatkozni.
22/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat!Nagyon sok minden kavarog a fejemben,de most ùgy èrzem ott tartok,hogy nem tudok higgadtan,logikusan gondolkodni!Nagyon fèlek!!!Csak azt èrzem,hogy nem ezt akarom a gyermekemnek ès nem akarom azt sem,hogy belőlem is egy roncs legyen!Nem szeretnèm veszèlybe sodorni a csalàdom többi tagjàt sem.Nagyon nehèz helyzetbe kerültem...
2023. jan. 11. 20:56
23/44 anonim válasza:
Vedd fel telóra ahogy épp gyilkolja a lelkedet. Nem baj, ha lesz ilyened.
24/44 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam màr.
2023. jan. 11. 21:17
25/44 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, "szerintem" mi a bántalmazás, hanem arról, milyen esetekben lehet ezt kérni, és ez nem az.
26/44 anonim válasza:
Kicsit elavult a hivatkozásod, tavaly nyár óta mások a szabályok.
28/44 anonim válasza:
Huh. Nem tudom a valaszt, de hasonló cipőben járok. Sok erőt, hogy valamerre elindulhass.
29/44 anonim válasza:
Nem tettél szóközöket sehová, ne hazudj! De a bántalmazó fél megint pipa a mesében ;) Lehetnél kreatívabb is.
30/44 anonim válasza:
És ebben csak az a szomorú, hogy van akinek tényleg ilyen slyos problémái vannak, te meg ezen poénkodsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!