Lelkiterror!Ha a rendőrsègen bejelentenèm,hogy egy bàntalmazò kapcsolatbòl menekülnèk kiskorù gyermekemnel az apa tudta nèlkül,akkor keresnènek?Ha ìgy döntenèk több csalàdtagot is èrintene a "bosszù" attòl fèlek!!!Fizikai bàntalnazàs nincs!
Kérdező!
Szerintem attól, hogy nem volt fizikai bántalmazás még lehet! Hiszen x éve arra sem gondoltál, hogy most itt fogsz tartani.
Én első körben nem szólnék senkinek, mihamarabb elmennék egy ügyvédhez, hogy elmondja a lehetőségeimet. Elötte írj össze kérdéseket. Aztán lépj..szörnyűbbnél szörnyebb dolgokat lehet hallani az ilyen esetekröl, ami ugy indul mint a tied.
Kedves 41-es vàlaszolò!Hogy a rendőrsèg mit kezdjen ezzel?Fogalmam sincs...talàn azért is ìrtam ki a kèrdèst,hàtha van aki sajàt bőrèn tapasztalta ès tanàcsot ad...Nem vàrok semmit sem,talàn azt vàrtam,hogy valaki tapasztalatbòl ad "jòtanàcsokat",nem tudok tisztàn gondolkodni sokszor főleg vitàk utàn.Nyilvàn nem ügyvèdi tanàcsot vàrtam ingyen!!!
Nem szeretnèn felrùgni az eddigi èletünk sem,főleg,hogy nèhàny hònapon belül talàn anyagilag is jobban megerősödnèk a lèpèshez...csak sokszor ùgy èrzem nem bìrom tovàbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!