A nagyszülőknek nem kell egyformán szeretni az unokáját?
Anyósomnak 3 gyerekétől van 6 unokája.
De ő csak a második legidősebbet és a legkisebbet szereti. Sokáig nem is tartottuk a kapcsolatot, mert olyan dolgokat talált ki a gyerekeimről, hogy kiveszik a pénzt mások zsebéből. Most meghalt az apósom (november végén került kórházba, decemberben meghalt), és újra felvettük vele a kapcsolatot. De már megint megszakítanám a fent említett ok miatt, de férjem azt mondta, hogy egy nagymamának nem dolga egyformán szeretni a gyerekeket (nyíltan megkülönbözteti őket).
A "kell"-t nem lehet értelmezni a szeretettel kapcsolatban. Nálam amúgy ez gyerekkoromban felemás volt, anyai nagyszüleimnek kedvenc unokája voltam, apai nagyszüleimnek pedig csak és kizárólag a fiúk voltak az unokái, én lány lévén megkaptam, hogy örüljek, hogy a szüleim felnevelnek, és nem dobtak ki születésemkor (igen, ezt pontosan ezekkel a szavakkal, 8 éves voltam akkor).
Nem nehéz kitalálni, nem szívesen jártam az apai nagyszülőkhöz...
15-ös, mi van?
Azt írtad, a kedvenc unoka voltál és apád testvérének a gyerekei nem is jártak annyit oda, most meg azt írod, nem volt más unokájuk :D
Vagy félreértjük egymást, többi unoka alatt az öccs gyerekeit értettem nyilván.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!