Szerintetek 10 év házasság után ha nem érzem, hogy szerelmesek vagyunk egymásba , de megvagyunk az nincs még halálra ítélve?
Szerintem ezzel mindenki igy van. A szerelem elmulik, de jön helyette a szeretet, ragaszkodás es a "tisztelet".
Legalábbis en sem vagyok szerelmes 10 év után, de elképzelni sem tudnám nélküle az életem. Nagyon szeretem es ragaszkodom hozza.
Mi 30 éve élünk így. 🙂 De nem adnám semmi pénzért!
És nem is lettem szerelmes közben senkibe sem.
Mi 15 éve vagyunk együtt a férjemmel, már én is úgy érzem nem vagyok szerelmes, de szeretem.
Nem adnám semmi pénzért, a világon a legjobb ember.
A szex jó, tudunk egymással kommunikálni, apának tökéletes.
Ezen én is agyaltam. Viszont ha belegondolok, hogy randiznék, ismerkednék... akkor mindig rájövök, hogy nem akarom a páromat elveszíteni. Nem tudom, mit kezdenék nélküle.
Vágyhatunk lángolásra, szerelemre.. de az sosem tart örökké. Ha szereted, akkor tökéletes ez így.
Hát te hülye vagy.
Nincs semmi problemátok, de te generálni akarsz egyet, mert nem tartod elég izgalmasnak az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!