Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 10 év házasság...

Szerintetek 10 év házasság után ha nem érzem, hogy szerelmesek vagyunk egymásba , de megvagyunk az nincs még halálra ítélve?

Figyelt kérdés
Tehát szeretem őt de nem szerelemmel és azt hiszem ő ugyanígy.. igazából nincs gond szex is jó.. gyerekekkel is tökéletes apa.. igazából férjnek is jó.. szoktunk veszekedni néha.. teljesen normál életünk van , azt hiszem ebben le lehetne élni egy életet.. de mégis megijeszt ez az érzés
dec. 30. 21:39
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
2 egészséges , gyönyörű és okos gyermek szülei vagyunk, ha ez számít valamit.
dec. 30. 21:40
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ezzel mindenki igy van. A szerelem elmulik, de jön helyette a szeretet, ragaszkodás es a "tisztelet".

Legalábbis en sem vagyok szerelmes 10 év után, de elképzelni sem tudnám nélküle az életem. Nagyon szeretem es ragaszkodom hozza.

dec. 30. 21:45
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Mi 30 éve élünk így. 🙂 De nem adnám semmi pénzért!

És nem is lettem szerelmes közben senkibe sem.

dec. 30. 21:50
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
El tudod képzelni az életedet nélküle?
dec. 30. 21:55
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy természetes folyamat része. Nem lehet egy életen át lila ködben izzani és 0-24-ben szenvedélyesnek lenni. A szerelemből szeretet lesz, a szeretetből szövetség. Már ha valaki túl tud látni a pusztán libidó alapú megközelítésen.
dec. 30. 21:57
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Mi eddig 15 év után is ugyanúgy szerelmesek vagyunk, tehát nem törvényszerű az átmenet, de kérdés, hogy nálatok tényleg nem ez a helyzet, vagy valójában megvan még, csak nem úgy élitek meg, mint fiatalon.
dec. 30. 22:02
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Mi 30 év után újra beleszerettünk egymásba, és újra olyan, mint kezdetben!
dec. 30. 22:03
 8/23 anonim ***** válasza:
97%

Mi 15 éve vagyunk együtt a férjemmel, már én is úgy érzem nem vagyok szerelmes, de szeretem.

Nem adnám semmi pénzért, a világon a legjobb ember.

A szex jó, tudunk egymással kommunikálni, apának tökéletes.

dec. 30. 22:07
 9/23 anonim ***** válasza:
97%

Ezen én is agyaltam. Viszont ha belegondolok, hogy randiznék, ismerkednék... akkor mindig rájövök, hogy nem akarom a páromat elveszíteni. Nem tudom, mit kezdenék nélküle.

Vágyhatunk lángolásra, szerelemre.. de az sosem tart örökké. Ha szereted, akkor tökéletes ez így.

dec. 30. 22:14
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Hát te hülye vagy.

Nincs semmi problemátok, de te generálni akarsz egyet, mert nem tartod elég izgalmasnak az életedet.

dec. 30. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!