Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 10 év házasság...

Szerintetek 10 év házasság után ha nem érzem, hogy szerelmesek vagyunk egymásba , de megvagyunk az nincs még halálra ítélve?

Figyelt kérdés
Tehát szeretem őt de nem szerelemmel és azt hiszem ő ugyanígy.. igazából nincs gond szex is jó.. gyerekekkel is tökéletes apa.. igazából férjnek is jó.. szoktunk veszekedni néha.. teljesen normál életünk van , azt hiszem ebben le lehetne élni egy életet.. de mégis megijeszt ez az érzés
dec. 30. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%

Jó kérdés, magam is sokszor gondolkodom rajta. Jó apa, jó férj, nagyon szerelmesek voltunk egykor. Én megtudnék alkudni azzal, hogy átalakult szeretetté, nekem az a bajom, hogy nem kívánom már és ez borzasztó és borzasztóan is érzem magam miatta. 9 év van köztünk, ami valahogy most nagyon kijött külsőre nála. Nekem jó genetikám van, nem néznek többnek 35nél, nincs egy ráncom sem, nem őszülök még, energikus vagyok(40 vagyok amúgy).

Ő pedig nagyon elengedte magát az elmúlt pár évben(súlyfelesleg, kicsit igénytelen megjelenés), keresem a férfit külsőre, akibe beleszerettem és akivel lépten-nyomon egymásnak estünk, de már nem látom :( igényem a szexre lenne, szoktunk is, nem undorodom tőle, mert szeretem mint embert, de magamtól már nem tudom magam rávenni a kezdeményezésre, hanem úgy vagyok vele, hogy legyen, evés közben megjön az étvágy, de az már nem olyan.

Ilyen esetben is érdemes maradni? Visszajöhet ez még? Várjam ki a változókort, mikor már amúgy sem lesz kedvem, vagy mit csináljak? Megcsalni biztos nem fogom. Szintén 2 gyerek van.

dec. 31. 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, szerintem beszélj vele rola, hogy zavar, hogy elengedte magát, valtoztasson rajta. Én is felszedtem 20 kilot a 3. gyerek utan (az elso kettonel semmit), az en ferjemet nem zavarta ez sem, engem igen. Kozben o felszedett vagy 20 kilot (o folyamatosan), en mondtam, hogy engem zavar. Elinte nem foglalkozott vele, de egy fel ev alatt csak felfogta es tett ellene.

Egyébként nem erdekel a külső, anno se nagyon erdekelt, tehat nem érdekl, hogy mekkora az orra, elall-e a fule, oszul-e vagy kopaszodik-e, de ha elhagyja magat, az zavar engem is.

jan. 1. 11:15
 23/23 anonim ***** válasza:
86%
Ja, nyilvan nem en is visszafogytam, nem +20 kiloval osztottam az eszt, hogy fogyjon le o is. :)
jan. 1. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!