Tényleg házasság kell ahoz, hogy befogadjanak a családba?
Értem, hogy régebb úgy volt, de akkoriban nem voltak olyanok, hogy 8 év után házasodtak az emberek.
Párommal 6 éve vagyunk együtt, de még nincs tervben a házasodás. Egyszerűen azért, mert egy nagy nyűg, és nincs kedvünk még arra a nagy cirkuszra.
"Sógornőm" meg mérgesít, hogy ő mindig úgy reflektál, hogy "aposom" "anyosom", mintha én csak egy ilyen valaki lennék, akinek semmi köze a családhoz. Szerintetek jogos, hogy ezért megsértődök?
Mi nyűg egy 20 perces szertartasban hétköznap?
Mi reflektálás abban, hogy valaki anyósnak és apósnak hívja az anyósát és apósát?
"Egyszerűen azért, mert egy nagy nyűg, és nincs kedvünk még arra a nagy cirkuszra."
Semmi nyűg és cirkusz nincs benne. Innen nézve egyikotok, valószínűleg q pasi nem akar házasodni, ennyi a titok.
Nem tudom mi a probléma az anyósom, apósom kifejezéssel. Nekem is van anyósom. A sogorom exfelesegenek ő az ex anyósa, a jelenlegi barátnőjének pedig csak a párja anyja. Igen, 13 év után is.
Ha abban fel tudtátok rúgni a hagyományt, hogy házasság nélkül 6 éve együtt éltek, akkor miért téma a "többi szarság" betartása, miért kell ezen görcsölni?
Neked kell rendet tenni a gondolataidban, ha téged zavar, hogy hivatalosan nem vagy a család része, nrm mondhatod, hogy "anyós, após", akkor rendezzétek a sorokat és ne gyártsatok álkifogásokat.
5
Nem tapintottam félre: "Innen nézve egyikotok, valószínűleg q pasi nem akar házasodni, ennyi a titok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!