Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legkellemetlene...

Mi volt életed legkellemetlenebb karácsonyi élményed, amit valamelyik családtagod vagy rokonod okozott neked?

Figyelt kérdés
Ki volt Neked az az ember?

dec. 30. 13:46
 1/9 Katona Dius ***** válasza:
77%

Nem egy nagy tragédia, csak nekem volt kínos. Tesómtól karácsonyra tisztálkodási pakkokat szoktam kapni, legalábbis egy ideig azokat kaptam. Diák volt még, nem futotta többre, nem is vártam el. Egyik karácsonykor, amit kaptam tőle, az férfi tisztálkodószerek voltak. Fehér volt, gondolom az zavarta össze és nem olvasta el, mi van ráírva.

Mondom, nem egy nagy tragédia, csak kínos volt kicsit.

dec. 30. 14:13
 2/9 anonim válasza:
90%
Egyik ismerősöm storyja: Karácsonyi pudingba kapta meg az eljegyzési gyűrűjét a párjától és majdnem félrenyelte (elsősegélyt kellett alkalmazni), utána pedig rokonok által ő lett hibáztatva, hogy jobban oda kellett volna figyelnie.
dec. 30. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem úgy jött haza karácsonyra az egyetemről, hogy terhes volt, de senki sem tudott róla és apja sem volt a gyereknek.(nem tudta ki az) Hatalmas balhé lett belőle, sosem felejtem el.
dec. 30. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Két kicsi gyermekem volt.3,5 évesek. Mindenki odaadta az ajándékot,hogy én tegyem a fa alá,és mondjam a gyerekeknek,hogy melyiket kinek a jézuskája hozta. A nagypapától,(apósom) tőle viszont semmit nem kaptunk. Igazából nem is foglalkoztam vele,mert tudtam milyen anyagi helyzetben van,így tényleg nem volt bennem semmi rossz érzés. Aztán,mikor a gyerekek elkezdték bontogatni az ajándékokat,akkor a papa odarakta a fa alá amit ő vett,és mondta,hogy a gyerek ne azt gondolja,hogy ezt a jézuska hozza,hanem igenis tudja meg,hogy azért a papa megdolgozott. Talán a gyerekek fel sem fogták ezt,de nekünk felnőtteknek nagyon rosszul esett,hogy a gyermekek amiben még hisznek kicsiként,ezt a csodát el rontja.
dec. 30. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Karacsonykor szulettem... Soha nem tartottak nekem szulinapot nem volt torta ajandek meg fel sem koszontottek...
dec. 30. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mostohaanyám az összeset. Együtt éltünk, a passzív-agresszív, mártír, sértődés, csenddel verés, stb... minden megvolt már 23-tól kezdve.

Üvöltözés, mindenki szar, senki sem segít - mondjuk, ha engednéd??? - és sorolhatnám.

Utáltam az összes karácsonyt.

tegnapelőtt 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Családom ragaszkodott hozzá hogy had ismerjék meg a barátomat akivel az egyetemen jöttem össze. Ismertem a családom és mondtam hogy nem jó ötlet de ragaszkodtak hozzá.

25 reggel érkezett hozzánk, ahol a családi ebéd volt megtartva.

Elég kínos pillanatok voltak, mert a családom elég rasszista, barátom pedig Koreai származású.

Szóval igen, ezt szívesen elfelejteném. De utólag már vicces, akkor roppant kínos volt

tegnapelőtt 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Mutterom mindig előadta magát passzív-agresszió terén, ennek nagyjából olyan 2-3 éve lett vége, amikor már szentestét sem töltöttem otthon.
tegnap 03:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Elfelejtettek megajándékozni.
ma 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!