Ugyvedjeloltkent az lenne a kerdesem, hozzatok, kik szinten ugyvedjeloltek, vagy mar nem azok, de tulestek rajta, mik voltak a legegobb es legkellemetlenebb dolgok, amit tetteket, vagy elrontottatok targyalasokon?
Figyelt kérdés
1 eve es 2 honapja tevekenykedek ugyvedjeloltkent, aprilis ota jarkalok targyalasokra, csaladjogban foleg, es buntetojogban.
Csinaltam mar hulyesegeket, ereztem mar kellemetlenul magam, es hibaztam targyalasokon, amelybol fakado rossz es onbizalomrombolo erzesen az ellenugyvedek es nem tul kedves birok szemrehanyasai es megjegyzesei sem segitenek.
Nem kell magadra venni, tanulni kell belole es ez nem az a hely, ahol babusgatnak.
Csak azert kerdezem ezt toletek, mert kezdokent ezzel talan nem csak magamon segithetek, hanem mason is, ebben a nem konnyu szakmaban.
Ékezetek hianyaert elnezest, a valaszokat elore is koszonom!
ma 11:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!